addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Frøydis T.

Location:

Oslo

Member since:

June 2, 2011

Networks

Hvor finner vi deg på Twitter eller i andre sosiale medier?

Jeg har en lite aktive Twitterkonto på http://twitter.com/#!/perlevennen og en side på Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000213270815

Hva slags rolle har du i dag? Er den relatert til åpne data?

Studet på masternivå og Bibliotekar i Kreftforeingen, Hovedsaklig organisering av informasjon og opplæring i søkekompetanse på nett.

Hvilken erfaring har du med åpne data / semantisk web?

Sterkt innarbeidet i skolens profil. Bruker åpne løsninger innen informasjonsløsnigner. Kjenskap til ontologi konstruksjoner. Kjenner mye av verktøyet som brukes.

Bidrar du til åpne data i Norge i dag? På hvilken måte bidrar du?

Lage mashups med åpne data fra API, SRU og bygget i php og DOM-objekt model

Kan du tenke deg å bidra mer i framtiden? Hva kan/vil du bidra med?

Bidra til å frigjøre data. Lage nye tjenester av åpne data som kan være til nytte eller glede for folket!

Introduction

Går masterutdanning i Bibliotek og informasjonsvitenska­p ved Høgskolen i Oslo, med vekt på webteknologi, informasjonsorganise­ring og digitale løsninger.


Member of 1 other Meetup

Interests

  • Not yet added

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy