addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Web Meetup November

Firefox OS bemutatása fejlesztői és felhasználói szemszögből 
Előadó: Fischer András / Firefox OS Magyarország

Már itthon is felszabadítja a Firefox OS a web-et! Az előadáson megtudhatjuk, hol tart ma az OS és mi a Mozilla fő üzenete a platformmal. Mit ad pluszban egy új Marketplace és web fejlesztőként egy új platform, amit válaszhatunk.

User Story Mapping
Előadó: Tamás Árpád

Használsz product backlog-ot? Vagy akár csak egy egyszerű listát, hogy áttekinthesd az elvégzendő feladatokat, követelményeket? Könnyű átlátni? Hogy megy vele a priorizálás? Nekem nagyon nehézkesen ment mindkettő, amíg rá nem találtam a User story mapping-re.

Ez egy egyszerű módszer, aminek segítségével olyan formába rendezhetjük a megvalósítandó feladatokat, hogy könnyen megérthető és elmesélhető legyen, mit kell tudnia az elkészítendő rendszernek. Ráadásul ahogy összerakjuk a story map-et és a projekt közben folyamatosan alakítjuk, a feladatok szinte maguktól alakulnak könnyen priorizálható user story-kká. Az eredmény: gyors, kompakt release-k, amikből így nagyon hamar tudunk visszajelzést szerezni és a tanulságok alapján továbbmenni. 

Hobby játékfejlesztési tapasztalatok
Előadó: Mészáros Gábor / Butcher's Workshop

Miért pont játékot? Mennyire garantált a siker? Mekkora befektetés szükséges? Ezekről és hasonló kérdésekről osztanám meg tapasztalataimat, illetve interaktív bekiabálós módszerrel beszélgetnénk a témáról. 

Meetdown, támogatók
Természetesen a meetup után lesz a szokásos meetdown! Mindenkit szeretettel várunk egy közös, sörözéssel egybekötött eszmecserére a Bohemiába!

A novemberi meetup helyszínét a Webstar Csoport biztosítja, míg a finomságokról a nemron gondoskodik.


Join or login to comment.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy