addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

1. Születésnapi Web Meetup December

Bizony, egy éves lett a pécs.web meetup és ezt Nektek köszönhetjük! :) Gyertek sokan és ünnepeljünk együtt!

A program a következők szerint alakul:

A ContentProvider alrendszerről
Előadó: Auth Gábor / javaforum.hu

A ContentProvider alrendszer egy fontos építőköve az Android platformnak, amelyet nem tudunk megkerülni, ha az alkalmazásunkon kívülről szeretnénk adatforrást elérni vagy saját tartalmat ellenőrzött módon megosztani, de hasznos lehet akkor is, ha csak a programunkon belül eltárolt adatok kezeléséhez használjuk.

Sztorizzunk!
Előadó: Tamás Árpád

Hogy néz ki nálatok egy specifikáció, amiből fejlesztetek? Mikor írjátok? Írjátok egyáltalán, vagy szóban hangzik el? Mit tartalmaz? Milyen szerintetek a jó specifikáció? Sőt! Szükség van szerintetek egyáltalán specifikációra?Az előadásomban többek között ezekre a kérdésekre keresem a válaszokat és mesélek kalandozásaimról a user story-k világából.

Valósidejű alkalmazások fejlesztése Socket.IO alapokon
Előadó: Keresnyei Róbert / nemron

Nem szabadulsz a gondolattól, hogy neked mindenáron multiplayer kártyajátékot kell fejlesztened. Elkezdesz kutatni, de hamar rájössz, hogy a klasszikus szerver oldali nyelveket nem erre találták ki. Aztán megtalálod a Socket.IO-t és érzed, hogy innen már nincs visszaút.

Meetdown, támogatók

A helyszínt szokás szerint a Webstar Csoport Kft biztosítja, a büféhez támogatót keresünk!

Az előadások után irány a Bohemia sörkonyha, ahol finom, cseh sörökkel a kézben nosztalgiázhatunk az elmúlt egy év eseményeiről. :)

Join or login to comment.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy