addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Jelentkezés előadónak

A meetupon bárki tarthat előadást - csak az a fontos, hogy értsd amiről beszélsz és, hogy szakmailag megfeleljen egy haladó szintű fejlesztői közösségnek. Az előadásodat 30 percre tervezd! Amennyiben Te is szívesen jelentkeznél előadónak akkor nincs más dolgod, mint:


  • Elküldeni néhány soros bemutatkozó, szakmai önéletrajzodat vagy részletes LinkedIn profilod url-jét
  • Kitalálni miről szeretnél előadást tartani és továbbítani számunkra annak rövid vázlatát

Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: futo.tamas@webstar.hu
Az e-mailekre maximum 2 napon belül válaszolok. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérlek értesíts, hátha elveszett a levél.


Néhány jótanács előadók számára

1. Lehet beszélni saját termékről, projektről és cégről (sőt az itt szerzett tapasztalatoknak nagyon is örülnénk), de anyagi haszonszerzés céljából nem reklámozható, koncentrálj inkább a fejlesztésére! Értsd: nem szeretnénk olyat hallani, hogy: "fejlesztettünk egy nagyon jó keretrendszert, gyere és vedd meg!".
2. Pár mondatban beszélj magadról, a munkádról vagy tanulmányaidról, eközben legyen kivetítve a prezentáció első diája, amin szerepel a neved, az előadás címe és az aktuális dátum.
3. Pár mondatban vezesd fel az előadásod témáját, hogy aki nincs otthon a témakörben, technológiákban, az is értse, miről beszélsz.
4. Példakódokat vagy design előadás esetén mintákat hozz magaddal
5. A kódokat oszd meg valahol (pl. GitHub) és az előadás diáit küldd el a számunkra, hogy kitehessük a meetup oldalára.
6. A prezentációd próbáld el, mielőtt kiállsz előadni
7. A közönségtől érkező kérdéseket a válaszadás előtt ismételd el hangosan, mert a kérdezö gyakran nagyon halkan beszél, a közönség nem tudja, mire válaszolsz.
8. Az előadásod körülbelül 20 percesre tervezd, így a közben felmerült kiegészítésekkel és kérdésekkel együtt is bele fogsz férni 30 percbe.
9. A projektorunk HD Ready, felbontása 1280x800 pixel, vagyis 16:10-es szélesvásznú.

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
Jelentkezés támogatónak May 21, 2015 12:11 PM Tamás F.
Jelentkezés előadónak September 6, 2014 9:54 AM Tamás F.
About pécs.web November 11, 2012 8:18 PM András F.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy