Skip to content

April Meetup at DX-Solutions

Photo of
Hosted By
Tom Van H. and Jachim C.

Details

For our second meeting, DX-Solutions (http://www.dx-solutions.be) generously provides us with a location, food and drinks.

http://photos4.meetupstatic.com/photos/event/c/2/6/2/600_337669762.jpeg

The meeting will be held on April 8th 2014 at 20h sharp. Be aware that we're not gathering at the DX-Solutions office, but at a different location (http://www.bedrijvencentrumharelbeke.com/) provided by them.

Schedule for the evening:

20:00 - 20:15: Welcome
20:15 - 20:30: Introduction DX-Solutions
20:30 - 21:00: Vim voor php'ers (by Ike Devolder (https://twitter.com/BlackIkeEagle))
21:00 - 21:15: Break
21:15 - 22:00: Magento doen affeceren (by Thijs Feryn (https://twitter.com/ThijsFeryn))
22:00 - ...: Drinks and being social

Feekback: https://joind.in/event/view/1823

Vim voor php'ers (Ike Devolder)

Waarom zou je in het gouden tijdperk van IDE's een editor als vim gebruiken?

Wie is Ike

Ike is senior (als in oud) developer bij Studio Emma. Hij doet php en is daarnaast ook bezig met workflow en git vraagbaak. Daarbij ook diehard GNU/Linux gebruiker die houdt van projecten die door de community gedreven worden.

Magento doen affeceren (Thijs Feryn)

"Magento doen affeceren", het kan niet West-Vlaamscher: relevant, to the point, no-nonsense. Dat is ook het doel van deze presentatie: toelichten hoe je de laadtijden van een Magento webshop sneller kan maken zonder code aan te passen. Deze presentatie biedt niet enkel de droge feiten, maar een verhaal van "trial en error" vanuit een hosting standpunt.

Wie is Thijs

Thijs is een evangelist bij Combell met als voornaamste missie mensen bij de technologie brengen en technologie bij de mensen. Zijn favoriete domein is de kloof tussen infrastructuur en code.

Thijs is een communityman in hart en nieren, als evangelist staat hij in nauw contact met allerhande tech communities in binnen- en buitenland. De PHP community heeft een speciale plek in zijn hart en als bestuurslid van PHPBenelux organiseert hij de maandelijkse meetups en het jaarlijkse congres. Thijs is ook actief binnen de Ghent Web Valley beweging (als West-Vlaming dan nog) en hij organiseert daarnaast ook nog het Damn Data congres.

Als ervaren internationaal spreker heeft Thijs intussen al meer dan 100 talks achter te kiezen en toch maakt elke nieuwe spreekopdracht hem nog steeds razend enthousiast.
Stede 51
Stedestraat 51 · Harelbeke
Google map of the user's next upcoming event's location