addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Folke G.

Location:

Lund
Hometown: Lund

Member since:

May 28, 2006

Regeringen räknar med en smidig omställning till ett samhälle utan fossila bränslen tack vare teknisk utveckling och kapitalmarknadens förmåga att styra pengar till en sådan utveckling. Vad tror du?

No answer yet

EU-kommissionen, Regeringen och FN anser att ekonomisk tillväxt är det främsta medlet för att få resurser till att utveckla vårt samhälle. Vad anser du?

No answer yet

Varifrån kommer svenskarna?

Energi är pengar åt andra hållet. Minskar energitillgångarna packar det ekonomiska systemet (sådant det är idag) ihop, eftersom det är beerowende av en ständig tillväxt, och den inte kan upprätthållas om energitillgångarna minskar.

Introduction

www.holon.se/folke


Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy