addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Spelarn

Location:

Sundsvall
Hometown: Sundsvall

Member since:

June 26, 2006

Regeringen räknar med en smidig omställning till ett samhälle utan fossila bränslen tack vare teknisk utveckling och kapitalmarknadens förmåga att styra pengar till en sådan utveckling. Vad tror du?

No answer yet

EU-kommissionen, Regeringen och FN anser att ekonomisk tillväxt är det främsta medlet för att få resurser till att utveckla vårt samhälle. Vad anser du?

No answer yet

Varifrån kommer svenskarna?

No answer yet

Introduction

Mitt namn är Nicklas Wilhelmsson och jag har under de senaste åren studerat och precis blivit klar med en fil. mag i företagsekonomi. Jag är mycket intresserad av vad den kommande bristen på olja kommer att medföra för förändringar i samhället.


No Photo

Interests

  • Not yet added

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy