addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Quadro de mensagens de WordPress Meetup Fryslân › WordCamp Noord-Nederland op 9 & 10 februar

WordCamp Noord-Nederland op 9 & 10 februar

Remkus de V.
user 164451042
Tytsjerksteradiel, NL
Beste WordPress Meetup Fryslân leden,

Met grote trots melden we hét WordPress evenement van het jaar aan. In het Noorden van Nederland: Drachten.

Vele grote websites en blogs gebruiken WordPress als basis, maar ook een gigantisch aantal kleinere websites maken er dankbaar gebruik van. En waar je mee werkt, daar wil je natuurlijk alles over weten! Op 9 en 10 februari 2018 is deze WordPress conferentie in De Lawei in Drachten, een zogenaamd WordCamp.

In twee dagen leer je van alles van het CMS waar je (misschien zelfs zonder het te weten) dagelijks mee werkt.In de afgelopen weken hebben we mensen uitnodigd om een presentatie in te dienen voor WordCamp Noord-Nederland. We kunnen nu al beloven dat de zaterdag (10 februari) gevuld zal worden met fijne informatieve presentaties. Een dag die je écht niet wil missen!

De dag ervoor, vrijdag 9 februari, staat in het teken van samen werken aan het WordPress project. Onder begeleiding van ervaren “collega’s”­ kan je op die dag (leren) werken aan alle disciplines van het WordPress project. Denk daarbij bijvoorbeeld aan code schrijven of testen, vragen van anderen beantwoorden op de online forums, het vertalen van WordPress en het verbeteren van de toegankelijkheid.

Natuurlijk sluiten we twee dagen WordCamp in stijl af. Dat doen we met een borrel op locatie, zodat je al je ervaringen van de dag meteen kan delen en elkaar kan overtreffen met alle nieuwe dingen die je hebt geleerd!

We durven dus te zeggen dat WordCamp Noord-Nederland een evenement is dat je niet wilt missen. Koop daarom snel je tickets op https://2018.noordnederland.wordcamp.org/tickets/­. We hebben zojuist de eerste sprekers aangekondigd en een voorlopig programma kun je hier vinden.

Laat het nooit meer gezegd worden dat Friezen en Groningers niet samen kunnen werken .

We zien jullie graag daar!

Namens WordPress Meetup Grunn en WordPress Meetup Fryslân,

Remkus de Vries
Powered by mvnForum

Cadastrar-se

Participantes do Meetup, login

Ao clicar em "Cadastrar-se" ou "Cadastrar-se usando Facebook", você confirma que aceita nossos Termos de serviço e Política de privacidade