• S05E01 - Hugo (Static Site Generator)
  Tim Sluis van Qbit neemt ons mee in de populaire Static Site Generator Hugo. De basics en deployment komen aan bod, maar ook hoe hij (niet technische) content editors aan de slag laat gaan met Hugo.

  De Pijp Groningen

  Boterdiep 69-1 · Groningen

 • S04E06
  This event was canceled.
 • S04E05 - Privacy (AVG)
  Mathijs Hummel van Insite Security gaat vertellen over de AVG. Aan bod komt waarom de wet belangrijk is, hoe het in elkaar zit en wat we er als designers en developers praktisch mee om kunnen gaan, maar ook zaken als de aangepaste cookieregels. Verder is er genoeg tijd voor discussie en vragen. Dus ben je nog niet helemaal op de hoogte, kom dan vooral naar de meetup!

  Devhouse Spindle

  Achterweg 1 · Groningen

  1 comment
 • S04E04 - Design Thinking
  Ryco Wolbers gaat vertellen over Design Thinking in het breedste zin van het woord. Vervolgens neemt hij ons mee de diepte in om dit te combineren met UX.

  HackerOne

  Stationsweg 3F · Groningen

  4 comments
 • S04E03 - CSS style application
  Joël Kuijten (Front-end Architect bij Devhouse Spindle) neemt ons mee in het technische model hoe browsers CSS style implementeren.

  Devhouse Spindle

  Achterweg 1 · Groningen

  3 comments
 • S04E02 - Sketch & Figma
  Jaren is Photoshop de grootste tool geweest op UI gebied, maar heeft stabiele concurrentie van Sketch. Daarnaast zijn andere design tools zoals Figma aan het groeien. Patrick Loonstra ( https://twitter.com/patrickloonstra) praat ons bij over Sketch en Wouter Steenmeijer ( https://www.linkedin.com/in/woutersteenmeijer/) over Figma. Bedankt RTRN voor de locatie, een zeer tof creatief bureau! Bekijk meer op: http://www.rtrn.nl/

  RTRN

  Kraneweg 13-10 · Groningen

  10 comments
 • S04E01 - CSS Grid Layout + mini workshop
  Anderhalf jaar geleden is er een meet-up geweest over CSS Grid Layout, inmiddels is het sinds april te gebruiken in bijna alle moderne browsers en is het tijd voor een follow-up. Wat kun je er mee? Welke problemen lost het op? Hoe bouw ik een goede fallback? Vervolgens gaan we aan de slag met een kleine workshop om de basisstappen te nemen zodat je zelf eenvoudig verder kan. Neem dus je laptop mee! We zitten bij Spindle en is tevens onze eerste sponsor waar we ontzettend blij mee zijn! Spindle is een toffe club van ontwikkelaars die zich bezig houden met meerdere Saas oplossingen. Meer op http://wearespindle.com/

  Devhouse Spindle

  Achterweg 1 · Groningen

  2 comments
 • S03E05 - (SVG) animaties

  Needs a location

  2 comments
 • S03E04 - UX Research
  Op 4 april komen we bij elkaar in De Pijp Groningen en gaat Sjoerd Walinga van Concept7 een talk geven over gebruikersonderzoek. Methodes, tools, ervaringen en meer dan genoeg ruimte voor een goede discussie op het eind. Zorg dat je erbij bent!

  Needs a location

  1 comment
 • S03E03 - Refresh Borrel
  This event was canceled.