What we're about

Welkom bij de Meetup-groep over "bewust leven" & Spiritualiteit.

Mijn naam is Roelof de Vries. Meer informatie over mij kun je lezen op mijn website http://www.roelofdevries.nl

Op mijn 22ste koos ik voor een "bewust leven" en kwam ik op het spirituele pad terecht. Wat dat precies inhoudt volgens mij kun je ook lezen op mijn website. Door middel van lezingen wil ik graag jou helpen in jouw bewustwordingsproces om te zijn wie je bent en te leven naar jouw eigen waarheid, missie en geluk.

Regelmatig organiseer ik lezingen met aansluitend "Vraag & Antwoord-sessies" en webinars (online). In deze interactieve lezingen neem ik je stapsgewijs mee door het proces van bewustwording. De lezingen variëren elke keer qua thema, maar zijn altijd gericht op de beoefening van spiritualiteit in de praktijk.

In deze groep vind je een overzicht van alle lezingen en webinars die ik zelf organiseer. De tickets kunnen via mijn website http://www.roelofdevries.nl/agenda worden afgerekend via iDeal waarna je een betaalbewijs per e-mail ontvangt. Dit betaalbewijs is tevens je toegangsbewijs, dus bewaar deze e-mail goed!

Bij een webinar krijg je per e-mail de link waarmee je je kan aanmelden voor de webinar op de betreffende tijd en dag. De instructies hiervoor staan ook in de e-mail vermeld.

Tot bij de lezing!

Groet, Roelof

Voor vragen kun je me bereiken via info@roelofdevries.nl

Past events (7)

"Hoe je Zelf zijn?"

Oldengaarde 72

FACEBOOK LIVE: "MIJN VERLICHTINGS-ERVARINGEN"

Needs a location

FACEBOOK LIVE: "WAT IS SPIRITUALITEIT?"

Needs a location

Photos (9)