addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Mini Code-Camp

Kom i gang med å programmere scala. For å lære seg å programmere må man rett og slett programmere ofte. Mange jobber ikke med scala til daglig og det ville da vært fint å møte folk i et miljø og praktisert det.
I utgangspunktet tenker jeg dette er for de som kan litt scala, har lest en bok, men trenger øvelse i enkle eller avanserte språk elementer. Dette kan jo også til tider utvides til å gjelde 3. parts ting, som rammeverk osv, etter ønske.

Forslår derfor å starte regelmessige code-camps hvor et par erfarne scala folk kommer og veileder de som er nye. Vi trenger derfor noen erfarne scala folk som vil bistå og vi trenger forslag til oppgaver man kan arbeide med på code-campen.

Tid og sted er tentativt, og vil bekreftes hvis det er noen som ønsker å være med på dette.

Jo flere som kommer eller vil bidra jo bedre.

 

Tentativt program:

- Velkomst og liten diskusjon om formen på code campen.

- Presentasjon av alternative oppgaver

- Programmering av oppgave, enten hver for seg eller sammen med noen

- Gjennomgang av løsning og diskusjon

- Vi fortsetter med noe drikke og mat og diskuterer erfaringene våre fra den første code-campen. Skal formatet beholdes eller endres, hvor ofte, hvor mye tid skal vi sette av osv?

Tilbakemeldinger på formen eller forslag til nye elementer er velkommen i kommentar feltet.

 

Oppdatering:

Møtestedet er endret til Scotsman 3. etg. Vi møtes samme sted som forrige møte, med masse bordgrupper, projektor og ventilert rom!!! :)

Ta med en maskin, velg en oppgave, kanskje et hobbyprosjekt og sett i gang å programmere i fellesskap.

Velkommen!!!

Join or login to comment.

 • Arild N.

  Avslappet stemning. Programmere og lære Scala i sitt eget tempo.

  June 1, 2012

 • Ellen W.

  Har ikke mulighet til å være med denne kvelden, men vil på det varmeste anbefale at dere tar en titt på Scalatron: http://scalatron.github.com/

  Scala tutorial bygd opp som en bot programming tournament. Gøy også for folk som kan Scala!

  May 29, 2012

5 went

Our Sponsors

 • javaBin

  javaBin bidrar til å dekke utgiftene til meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy