What we're about

Creëer een FutureFit mindset!

Onze missie: persoonlijke ontwikkeling beschikbaar maken voor iedereen.

De manager maken wij graag bewust van het feit dat je tijd moeten investeren in mensen en processen. Dit kan betaalbaar, met ondersteuning van onze doordachte quality tools. Laat jouw mensen ontdekken wat ze willen, zet ze op de juiste plek. Ze worden gemotiveerder en productiever.

De individu helpen we graag met het vinden van hun FutureFit Mindset, door met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Heel veel mensen gaan ervan uit zij een talent hebben en weten wat ze willen. Met onze leerversneller leren wij hun ambitie concreet, haalbaar en inspirerend te maken. Wij hebben 30% meer mobiliteit gemeten!

FutureFit brengt deze werelden samen: de kwaliteit van mensen in een organisatie zorgt voor kwaliteit in je hele organisatie. Meten doen we met leuke overzichtelijke applicaties. Gun jij jouw mensen of jezelf die kans? Kom dan eens naar één van onze gratis MeetUps!

Upcoming events (1)

Friends in the kitchen | 4-gangen diner

Bisto NR.11

€55.00

Heel gaaf! Ik mag van George Longhitano, eigenaar van Bistro Nr. 11 zijn keuken overnemen: ik ben voor één keer zijn gastkok. FutureFit leven betekent dat je gaat voor je passies, en altijd bij wilt blijven leren. Ik heb een grote passie voor lekker eten en koken. Afgelopen jaar heb ik mijn kookkunsten verbeterd met hulp van chefkok Dennis Sluiter en ben klaar voor deze volgende uitdaging! Voor mij heel leerzaam om een keer van dichtbij te zien hoe de logistiek, prijstechniek en economie in een restaurantkeuken werkt. Het wordt hard werken om voor onze gasten een fantastische een heerlijke maaltijd klaar te maken! Aanvang We vragen onze gasten echt om 19.00u aanwezig te zijn aangezien we alle gerechten op hetzelfde moment uitserveren. Na het eten kun je heerlijk blijven borrelen! Menu Wat er precies op het menu komt, blijft een verrassing, maar mijn roots zullen ervoor zorgen dat je hier zeker Curaçao in zult herkennen! Kosten Het viergangendiner kost € 55,00 per persoon, exclusief drankjes. Afrekenen kan gewoon aan het eind van de avond in het restaurant.

Photos (15)