Past Meetup

SMC036 #11: Social Media voor je carrière.

This Meetup is past

44 people went

Location image of event venue

Details

Twee zeer bekende sprekers deze avond. Bas Westland en Aaltje Vincent komen vertellen over hoe je Social Media in kunt zetten voor je carrière.

Of je nu ondernemer, werkzoekend, zelfstandige of student bent, iedereen is altijd op zoek naar nieuwe nuttige contacten, leads, opdrachten, vacatures of informatie.

Aaltje Vincent (https://twitter.com/aaltjevincent) is een loopbaanprofessional en heeft verschillende boeken geschreven over het vinden van werk via Social Media. Bas Westland (https://twitter.com/basw) is directeur van recruitmentbureau e-people en blogt, geeft lezingen en verzorgt trainingen over Social Media en recruitment. Uiteraard heeft ook voor Bas LinkedIn geen geheimen meer, maar net als Aaltje is ook hij een generalist met veel kennis over ander Social Media platformen.

Het leuke is dat Bas en Aaltje het op veel punten met elkaar eens zijn, maar zeker niet op alle. En natuurlijk is er geen 'heilige waarheid', maar het is leuk om die verschillen eens naast elkaar te zien in een soort "Bas-Aaltje battle". :-)

Wil je dus meer weten over effectief netwerken, jezelf en/of je bedrijf online presenteren, vinden en gevonden worden, kom dan zeker langs op 2 april.

Eet je een hapje mee?
Ook deze keer is er weer de mogelijkheid om vooraf al te eten bij Places to Work. Je moet je wel vooraf daarvoor aanmelden op [masked] .

De kosten van de daghap bedragen € 7,50. Wat de daghap precies zal zijn wordt maandag 31 maart bekend gemaakt.

Programma

19.00 - 19.30 uur: Ontvangst (drankjes op eigen kosten)

19.30 - 21.00 uur: Programma

Vanaf 21.00 uur: Borrel (drankjes op eigen kosten)

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen, laat dan hieronder een bericht achter. Je kunt ons ook bereiken via Twitter. en Facebook.

#smc036
Praat deze avond mee op Twitter middels de hashtag #smc036!

Groetjes van het SMC036 team:
Samira, Audrey, Antoine en Danitsja