Skip to content

TINEL #44 with Dario Marčac

Photo of
Hosted By
TINEL T.
TINEL #44 with Dario Marčac

Details

ISKORISTI TIKTOK U POSLOVNE SVRHE

“MA TO JE ZA DJECU”
Vjerujemo da je prvi pogled svakog vlasnika tvrtke na novu društvenu mrežu TikTok završio rečenicom: “Ma, to je za djecu”, a potom i deinstaliranjem aplikacije. No, nekoliko viralnih koreografija nakon, ta platforma postaje glavno mjesto za promociju poslovanja kroz i dalje zabavan, ali edukativan i inspirativan video sadržaj. Danas se sve više firmi okreće upravo suradnji s TikTokerima, a ova društvena mreža koristi se u svrhe provođenja marketinga, promocije proizvoda, brenda, i slično. Preko 45 milijuna aktivnih korisnika dnevno, odnosno milijardu mjesečno, ovoj mreži vjeruju ispred svake druge društvene mreže, te je upravo zbog toga TikTok najuspješniji u povezivanju vlastitog brenda s korisnicima.

Kako koristiti ovu platformu za povećanje vaše brend vidiljivosti? Odgovor na to pitanje saznat ćemo na 44. po redu Tinel predavanju koje će 16. veljače održati jedan od vodećih TikTokera u regiji - Dario Marčac.

TKO JE DARIO?
Nekad jedan od korisnika TikToka za zabavu, a danas TikTok konzultant koji pomaže brendovima izgraditi uspješne profile na ovoj mreži. Osnivač je najveće zajednice TikTok kreatora u regiji - Crew, a neki od njegovih njegovih klijenata su Zagrebačka banka, Wolt, Lidl, Pipi…
Ako vas zanima kako koristiti TikTok, kojim putem doći do velikog broja pregleda/pratitelja te naposlijetku kako provesti marketing na toj mreži i svoje poslovanje približiti publici rezervirajte mjesto za 44. Tinel i pripremite pitanja za Daria.

ŠTO VAS ČEKA?
18:30 - 19:00 Okupljanje (@Locastic - Lovački put 7, Split)
19:00 - 19:10 Uvod i predstavljanje predavača
19:10 - 20:00 Dario Marčac: “Iskoristi TikTok u poslovne svrhe”
20:00 Q&A + BBB Networking (by Bokamorra, Barba, Biberon)

NIKAD NISTE BILI NA TINELU?
Ispravite to već sad. Jednom mjesečno uz pomoć partnera Digitalna Dalmacija dovodimo renomirane tech predavače u Locastic ured u Splitu. Osim besplatnog dijeljenja znanja, glavni fokus Tinela je umrežavanje i upoznavanje novih ljudi s kojima dijelite slične interese - programeri, dizajneri, marketingaši, ekonomisti, direktori lokalnih tehnoloških tvrtki.
Naši event partneri LAB Split, Bokamorra i Biberon Cakes pobrinut će se da se dobro okrijepite ukusnom pizzom, craft pivom i slasnim tortama.

TINEL Meetup
TINEL Meetup
See more events
Lovački put 7 · Split
0 spots left