addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Čez glavo v #vblatu Message Board › Trženje za inženirje: kako se je rodil format PNG

Trženje za inženirje: kako se je rodil format PNG

Tomaz K.
tomazk
Group Organizer
Lashko, SI
Post #: 2
Jutri (torek 15. oktobra ob 18:00) se bo v novih prostorih kiberpipe odvijalo predavanje ki utegne zanimati tudi obiskovalce #vblatu predavanj.

Slovenski strokovnjak Dr. Aleks Jakulin je avtor formata PNG, prav tako je avtor implementacije JPEG-LS, bil je profesor na Univerzi Columbia v New Yorku ter je soustanovitelj in direktor dveh podjetij, tako v EU kot tudi v ZDA. Predaval bo o trženju za inženirje. Več podrobnosti najdete na strani kiberpipe:

https://www.kiberpipa...­

Vljudno vabljeni!
Powered by mvnForum

Our Sponsors

  • FRI

    FRI prijazno gosti vsa predavanja.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy