addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Tanévnyitó meetup

Szekeres Bálint - Laravel PHP Framework - Fejlesszünk mint a profik 
Minek framework? Miért Laravel? Ha a Hello World PHP-ban már a kisujjadban van, és tudod, hogy mit jelent az n:m adatbázis kapcsolat, akkor elmesélem neked, hogy legyél Laravel sensei!

Hercinger Viktor - Élet Red Hatnél 
Az OpenSource világ egyik mérvadó cégénél sokmindent megtapasztaltam. Most te is megtudhatod, milyen az élet egy milliárd dolláros open source cég fejlesztőjének lenni.

Papp László - Shade műhely
Szeretnél egy kreatív közösség tagja lenni, a saját ötleteden dolgozni másokkal, közben olyan új ismereteket szerezve, amit az egyetemeken nem tanitanak? Mindezt Veszprémben? Nem csak programozóknak!

Join or login to comment.

24 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy