Past Meetup

Vierde vrijdag - Coworking in The Hague! / Blockchain, Parking Day & more

This Meetup is past

9 people went

Bazaar of Ideas / Pakhuis de Règâh

Hoefkade 11 · Den Haag

How to find us

Traveling by train? It's nearby train station Holland Spoor!

Location image of event venue

Details

Vrijdag is het weer #vierdevrijdag (https://twitter.com/search?src=typd&q=%23vierdevrijdag)! Samen werken aan projecten, kennisdelen en sessies. Wat heb jij deze maand gedaan?

Vierde vrijdag is een cowork-dag in Den Haag, gericht op kennisuitwisseling, innovatie, samen bouwen aan projecten en show & tell.

:: PROGRAMMA

10-11 Ontmoeten, bijpraten, koffie, de dag beginnen
11-15 (Samen) Werken aan projecten
15-17 Sprekers, workshops

Met o.a.

PARKING DAY DEN HAAG

Janine Terlouw (http://janineterlouw.nl/) is bezig met het opzetten van een wel heel tof festival: Parking Day Den Haag (http://parkingdaydenhaag.nl/)! Wat het is, wat er staat te gebeuren en wat jij kan doen - kom langs & mis het niet!

BLOCKCHAIN: NXT, Ardor & security

Bart van Maarseveen (https://www.linkedin.com/in/bartvanmaarseveen/) heeft een hoop geleerd over het ontwikkelen van toepassingen met behulp van de NXT (https://nxt.org/) en Ardor (https://www.ardorplatform.org/) blockchain. Bij Vierde vrijdag geeft hij een presentatie over de oorsprong en unieke eigenschappen van NXT. Ook geeft hij een vooruitblik op Ardor. Wat voor mogelijkheden biedt dat?

Duco Kuipers (https://www.meetup.com/vierdevrijdag/members/193669733/) is sinds vorige de meetup (https://www.meetup.com/vierdevrijdag/events/238682246/) enthousiast geworden over blockchain apps en cryptocurrencies. Hij vraagt zich af: wat zijn goede wallets? En hoe beveilig je je wallets het best? In een interactieve sessie komen al dit soort onderwerpen aan bod. Heb je zelf een vraag? Sluit je aan!

WERKEN IN ZWERMEN

Bart Roorda (https://bartroorda.nl/) heeft de laatste tijd veel gewerkt in 'zwermen': tijdelijke project-teams met gemeenschappelijk doel, die bijzonder efficient werken en langdurig effect bewerkstelligen. Hoe werk je in zwermen? Bart deelt graag een paar voorbeelden van de recente projecten en laat je zien hoe je dit kan toepassen op jouw project.

Kom je langs? RSVP & vier de vrijdag!