addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Gratis Groovy en Grails training!

From: Erik P.
Sent on: Wednesday, August 25, 2010 10:35 PM
Beste iedereen,

Bij deze wil ik je graag laten weten dan wij (Willem Dekker van 42 BV en Erik Pragt van jWorks) een gratis Groovy en Grails training gaan verzorgen op zaterdag 30 oktober, van 9.00 tot 16.00 te Bussum. De cursus zal een introductiecursus zijn op het gebied van Groovy en Grails, en zal zich voornamelijk concentreren op de overstap van Java naar Groovy en Grails.

De cursus zal gehouden worden in de Watertoren van Profict te Bussum, een schitterende locatie op een zeer centraal gelegen locatie. Ondertussen zijn wij druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de cursus en hopen daarom dat iedereen die interesse heeft zin heeft om te komen. 

Voor eten en drinken zal gezorgd worden, evenals een kleine verfrissing achteraf, zodat we met z'n allen hier een gezellige en hopelijk leerzame dag van kunnen maken!

Zie voor de aanmeldingspagina en meer informatie deze pagina: http://www.jworks.nl/training/show/33/beginning-groovy-and-grails

Met vriendelijke groet,

Willem Dekker &
Erik Pragt

Our Sponsors

  • JDriven

    Group Facilitator

  • GroovyMag

    GroovyMag is the magazine for Groovy and Grails developers!

  • jWorks

    Organizer company

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy