What we're about

Gruppen her er for WordPress udviklere, designere og entusiaster. Lad os mødes, dele viden og erfaringer og skabe nye forbindelser i det lokale WordPress fællesskab.

... der findes tilsvarende grupper for Viborg ( https://www.meetup.com/WordPress-Meetup-Viborg/ ), København ( http://www.meetup.com/WordPress-Copenhagen/ ) og Østjylland ( http://www.meetup.com/WordPress-Aarhus/ ).

----

This group is for all WordPress developers, designers and enthusiasts. Let's meet up to share our knowledge and make new connections in the local WordPress community.

... and checkout out other WordPress groups in Denmark in Copenhagen ( http://www.meetup.com/WordPress-Copenhagen/ ), Viborg ( https://www.meetup.com/WordPress-Meetup-Viborg/ ) and Østjylland ( http://www.meetup.com/WordPress-Aarhus/ )

Upcoming events (5)

WordPress Aalborg BaseCamp # 4- Let's build it together!

Aalborg Syndikatet

En dag med fokus på WordPress! Vi mødes og bruger dagen på at bygge med WordPress på mange forskellige niveauer. Der vil være både erfarne og nybegyndere til stede, så der er gode muligheder for at lære noget. Vi starter med fælles kaffe/te og finder ud af, om der er behov for specielle workshops. Og om der måske er nogen til stede, der kan hjælpe med helt specifikke problemer. Undervejs holder vi relevante workshops af ca. 1 time for en mindre gruppe. Dette sker i et lokale for sig, så resten kan bare arbejde videre. Workshops[masked] WordPress for begyndere 10.30 -11.30 Google Analytics - lær dine brugere at kende[masked] HTML/CSS Lynkursus[masked] - kommer senere Om du ønsker at arbejde koncentreret på dit eget websted eller kommer for at få hjælp til specifikke problemer, det er helt op til dig. Vi snakker bare WordPress! Medbring egen computer og hvad du ellers kan få brug for i den sammenhæng. Du står selv for forplejning - det er jo gratis!

WordPress Aalborg Meetup - Webshop

Aalborg Syndikatet

Vi skal udveksle erfaring, lære af hinanden og danne et lokalt community om verdens bedste CMS! AGENDA: Velkomst Præsentation af deltagere Tema: Webshop - tips, tricks og erfaringer Den Varme Designerstol: - Dine udfordringer - er der noget du skal have hjælp med? Fri udveksling af meninger og erfaring Syndikatet sponserer kaffe/te undervejs Efter mødet (ca. kl 20-21) vil der være mulighed for bruger-til-bruger support. Husk egen laptop, hvis du har brug for vejledning.

WordPress Aalborg Meetup - Design af websider

Aalborg Syndikatet

Vi skal udveksle erfaring, lære af hinanden og danne et lokalt community om verdens bedste CMS! AGENDA: Velkomst Præsentation af deltagere Tema: Design af websider Den Varme Designerstol: - Dine udfordringer - er der noget du skal have hjælp med? Fri udveksling af meninger og erfaring Syndikatet sponserer kaffe/te undervejs Efter mødet (ca. kl 20-21) vil der være mulighed for bruger-til-bruger support. Husk egen laptop, hvis du har brug for vejledning.

WordPress Aalborg BaseCamp #5 - Let's build it together!

Aalborg Syndikatet

En dag med fokus på WordPress! Vi mødes og bruger dagen på at bygge med WordPress på mange forskellige niveauer. Der vil være både erfarne og nybegyndere til stede, så der er gode muligheder for at lære noget. Vi starter med fælles kaffe/te og finder ud af, om der er behov for specielle workshops. Og om der måske er nogen til stede, der kan hjælpe med helt specifikke problemer. Undervejs holder vi relevante workshops af ca. 1 time for en mindre gruppe. Dette sker i et lokale for sig, så resten kan bare arbejde videre. Workshops[masked] Sidebyggere - fordele og ulemper 10.30 -11.30 Cookies - hvad skal vi med de småkager[masked] Facebook marketing[masked] Custom Post Type og Custom Fields - fleksible byggesten Om du ønsker at arbejde koncentreret på dit eget websted eller kommer for at få hjælp til specifikke problemer, det er helt op til dig. Vi snakker bare WordPress! Medbring egen computer og hvad du ellers kan få brug for i den sammenhæng. Du står selv for forplejning - det er jo gratis!

Past Events

WordPress Aalborg Meetup - Skriv godt indhold

Aalborg Syndikatet

Photos (55)