Beograd: #WPBGD WordPress Panel "Karijera u WordPressu"

This is a past event

72 people went

Location image of event venue

What we'll do

Kako najbrže naučiti WordPress? Može li se od njega dobro živeti u Srbiji? Kakve su mi opcije za karijeru? To su samo neka od pitanja koja ćemo pokriti u panel diskusiji na temu karijere u WordPressu. 4 eksperta iz različitih sfera će pričati o tome kako im je WordPress pomogao da dođu tu gde su sada, i pomoći da otkrijete svoje mesto u WordPressu, i kako najlakše do njega. Startit centar u Beogradu, 22. maj u 18h.

Vladimir Tanović se WordPressom bavi više od 5 godina, od čega preko 2 godine na poziciji Advanced Technical Support u kompaniji GoDaddy. Profesionalni je vaterpolista više od 18 godina.”

Bojan Petrović se preko deceniju bavi razvojem WordPress tema, priključaka i servisa. 2010. je sa drugarom osnovao Meks, agenciju koja pravi premium teme, koja ima Power Elite Author status na ThemeForestu.

Nikola Štulić je svoju karijeru freelancera započeo još 2002. Od 2007. je koristeći WordPress radio za klijente širom sveta. Početkom ove godine je postao sertifikovani Codeable ekspert.

Nemanja Cimbaljević se profesionalno bavi phpom od 2005. godine. WordPress koristi kako is perspektive programera od 2009. godine, tako i iz perspektive administratora i suvlasnika hosting kompanije orijentisane na tržište Srbiji.