Próximo Meetup

CoMercat, un espai on trobar-se amb altres persones emprenedores
INSCRIPCIÓ OBLIGATORIA A TRAVÉS DEL SEGÜENT URL https://emprenedoria.barcelonactiva.cat/emprenedoria/cat/edit.do?codiIdioma=1&id=800260&id_activitat_mestre=800258 Creus que hi hauria d’haver un espai a Barcelona Activa on trobar-se amb altres persones emprenedores? Nosaltres també i per això arriba una nova edició de CoMercat, una activitat on podràs fer cocreació / coworking i trobar: - Persones emprenedores amb idees que necessiten persones professionals per desenvolupar-les, - Professionals amb coneixements que busquen emprenedors que els complementin, - Persones amb recursos que volen col·laborar en projectes, - Perfils comercials que volen optimitzar els seus contactes. Contingut A partir de la mateixa demanda interna, facilitem un espai i una dinàmica àgil amb la finalitat que et relacionis el nombre més gran de vegades en el menor temps possible. El concepte clau és que no venim vendre sinó a col·laborar per fer créixer els projectes. Hi trobaràs una proposta a cavall entre l'speed coworking i un seminari pràctic on el mateix grup actua com un mercat. És recomanable que si disposes d'algun producte tangible o intangible el portis amb tu el dia de la sessió; pot ser un prototip, imatge gràfica, presentació informàtica o allò que consideris que més et pot recolzar en una presentació breu. C. Iniciativa Emprenedora - Glòries, C/ Llacuna[masked], Barcelona, 08018,[masked]Dimarts 20 de Novembre de 2018 Horari: 17:30 - 20:30h. Inscriume Vull inscriure'm a aquesta activitat (Places disponibles: 48.)

Barcelona Activa (Auditori)

C/Llacuna 162 · 08018

Lo que hacemos

El mundo de las fianzas es una jungla, incluso para los más experimentados.
Fiscalidad e Impuestos, Inversiones, 3F, Start Ups, Rentas, Créditos...
Todos estos temas y muchos más son los que preocupa y quitan el sueño a más de uno que quiere emprender un negocio o su propia vida.
A través de este grupo, nos hemos propuesto organizar un seguido de jornadas en las cuales emprendedores, casos de éxito y expertos en la materia puedan reunirse; poner en común sus experiencias y aprender unos de otros.

Tienes una idea de negocio, pero no sabes nada sobre Fiscalidad o Inversiones. Ponlo en común.
Eres Autónomo y quieres hacer una inversión, pero no conoces la mejor forma de lograr la Financiación. Ponlo en común.
Siempre has oído hablar de la Bolsa, pero nunca te ha sumergido en sus "aguas". Ponlo en común.

En este grupo queremos conectar a gente con similares inquietudes y estilos de vida, y que a través de la comunidad uno pueda obtener auténticos beneficios para optimizar su dinero y rendimiento.
__________________
The world of finances is like a jungle, even for the most experienced.
Taxation, Investments, 3F, Start Ups, Rents, Credits ...
All these issues and more are a trouble for those who want to start a business or his own life.
Through this group, we want to organize a meeting with entrepreneurs, businessman, experts on their field and set up a powerful network; sharing our experiences and learning one from each other.

Do you have a business idea, but you do not know anything about Taxation or Investments? Put it in common.
Are you a Freelance and you want to make an investment, but you do not know the best way to achieve Financing? Put it in common.
Did you heard about the Stock Market Exchange, but has never submerged in its "waters"? Put it in common.

In this group we want to connect people with similar concerns and lifestyles, and through the community you can get real benefits to optimize your money and performance.

Miembros