Meetup ya realizado

DevOps: més enllà del manteniment de sistemes

Este Meetup ya pasó

26 personas asistieron

La MACA (associació Manel Caro)

San Antoni de Baix 33 (REC d'Igualada) · Igualada

Cómo encontrarnos

Podeu aparcar al REC. Si busqueu lloc a prop del Viver del REC, l'edifici de La MACA us quedarà a un minut caminant.

Imagen del lugar del evento

Detalles

En aquest segon IGD Tech and Drinks parlarem de DevOps, un nou perfil tecnològic que totes les empreses hauran de cobrir els pròxims anys.

Les tasques d'un DevOps inclouen, incrementar la freqüència de desplegaments a producció reduint el time to market, disminuir la ràtio d'errors en els desplegaments, reducció del temps en correcció d'errades i disaster recovery, etc.

Desplegament continu, Cloud, metodologies àgils, tots aquests conceptes van lligats a la metodologia DevOps, i en parlarem mentre bevem cervesa.

Per cert, parlant de cervesa! Els amics de La Lenta (https://www.lalenta.beer/ca/) patrocinen l'esdeveniment i ens oferiran gratuïtament un tast de les seves cerveses!

Ah! I recordeu, l'esdeveniment es durà a terme a l'edifici de l'agrupació La MACA (https://www.lamaca.cat/), un lloc especial que us agradarà molt.

Tech and drinks!

LATEST NEWS: Ja us podem informar de qui serà el ponent. L'Enric forn, enginyer de Software i Ciclista :). L'Enric fa més de 15 anys que està treballant en projectes de desenvolupament de software, invertint els últims anys a permetre a equips adoptar DevOps.

L'Enric ens parlarà del concepte DevOps, mostrant com es pot implementar malament i quina és la fotografia ideal. Ens parlarà dels pilars principals i bones pràctiques, i finalitzarà amb una demo molt interessant per posar en pràctica algun dels conceptes explicats.

Si ens sobra temps, l'Eduard Tomàs, MVP Microsoft d' ASP.NET rematarà la jornada parlant de la seva experiència en projectes DevOps (ja veurem si hi ha temps.... :) )