Lo que hacemos

Aquest grup vol acompanyar-vos en el vostre camí vital i ajudar-vos a assolir el benestar interior i acaronar de tant en tant la felicitat.
Es faran xerrades de divulgació de temes vinculats a la psicologia. Ho combinarem amb sessions experiencials, on poguem jugar amb la creativitat o endolcir els sentits. El format serà força obert, de manera que les pròpies inquietuds i els sugeriments dels participants decidiran com seran les trobades.

Este grupo quiere acompañaros en vuestro camino vital y ayudaros a alcanzar el bienestar interior y acariciar de vez en cuando la felicidad. Se harán charlas de divulgación de temas vinculados con la psicología. Lo combinaremos con sesiones experienciales, donde podamos jugar con la creatividad o endulzar los sentidos. El formato será bastante abierto, por lo que las propias inquietudes y sugerencias de los participantes decidirán cómo serán los encuentros.

Si voleu saber més de l'organitzadora, visiteu la meva web:
https://cristinamassantalo.wordpress.com

Próximos eventos (1)

Els propòsits d'any nou i la procastinació

Nambu Tekki Coffee Shop

Ara que hem iniciat un nou any, parlarem dels canvis que ens hem proposat acomplir. I ho combinarem amb un altre gran tema: la procastinació. La procastinació vol dir posposar una vegada i una altra les tasques, per acabar-les fent al darrer moment amb presses o fins i tot no ser-hi a temps. És una conducta molt típica de l'època d'estudiants. Intentarem explicar perquè no complim el que ens proposem i com fer plans més acurats per arribar a assolir-los. Ens acompanyeu? Ens trobarem a la porta de l'establiment.

Eventos anteriores (37)

Camí a la felicitat 3/8: descans i exercici

Nambu Tekki Coffee Shop

También puedes encontrarnos en