2a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona

Detalles

Participa en la segona trobada ScratchEd Meetup Barcelona que farem el 6 de maig de 10:00 a 13:00 al Punt Multimèdia (http://www.puntmultimedia.org/) de Sants! El meetup és gratuït i inclou esmorzar a mig matí.

Els Meetups de l’ScratchEd són trobades mensuals informals on docents, educadors/es i formadors/es poden intercanviar idees i experiències, resoldre dubtes i, sobretot, fer xarxa amb altres persones interessades en les eines de pensament computacional per a infants i joves.

En aquestes trobades parlarem de com aplicar Scratch a l’aula i com a extraescolar, en quines etapes educatives… però no es limita a Scratch: altres programes neixen del codi visual per blocs, com Snap! «l’Scratch de secundària», que té derivats molt interessants amb els que podem brodar o imprimir en 3D allò que programem! Les possibilitats són infinites, els límits els posem nosaltres! 🙂

Amb tot, el que volem dir és que el programa el configurarem allà mateix entre tots a partir dels interessos comuns: ets part essencial de la trobada!

Els meetups s'estructuren en tres parts: 1. Comencem fent treball en xarxa i coneixent els interessos dels assistents. 2. Tots plegats decidim la composició de la graella de sessions i, en grups petits en funció dels interessos, ens distribuïm en els diferents espais. Aquí apliquem la regla dels Edcamp "vota amb els dos peus", de manera que cadascú és lliure de moure's a un altre grup si no està sent el que esperava. 3. Ens retrobem tots plegats per compartir els temes tractats, un bon moment per inspirar i ser inspirat: potser aleshores descobreixes un tema per a la següent trobada.

Què cal portar? Curiositat! Un dels espais és una aula amb ordinadors, però si disposes d'un ordinador portàtil o tauleta amb algun programa específic que vulguis mostrar serà fantàstic que el portis.

Com hem indicat al principi, la trobada és gratuïta i inclou esmorzar a mig matí. Per fer una previsió de menjar, agrairem que siguis curós/a al confirmar l'assistència i que si finalment no pots venir ens ho facis saber. T'hi esperem!!!