addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Andrés G.

Coorganizador

Lugar:

Martorell

Miembro desde:

5 de abril de 2017

Ets mestre/a, professor/a o educador/a? De quines etapes educatives o àrees?

Sóc Mestre de primària i actualment faig les mates i la informàtica/programació/robótica a 3r de primària. Tot i que en moc per total la primària, fa un temps que estic a cicle mitjà.

Quina experiència tens amb Scratch i derivats? Has dut a terme alguna activitat de programació i robòtica educativa?

Des de 1992 que vaig començar amb la informatica i ensenyant LOGO, sempre m'ha interessat la programació per a nens. actualment a l'escola fem beebots, scratch, wedo, minstorms i proprerament tastarem els Dash and Dot. Personalmente, sóc curiós de mena o no deixo de jugar amb arduinos, sensors, motors i qualsevol placa que passi per les meves mans.

Presentación

Sóc Mestre de primària i Tècnic Superior en Sistemes de Telecomunicació i Informàtics,collita del 69,del segle passat. I like the music of 60's, 70's, 80's and i play the bass guitar. My level of english is low and i can't explain more things. :-)


Algunas personas de este
grupo también están en:

Registrarse

Miembros de Meeetup, Inicien sesión

Al hacer clic en «Registrarse» o «Registrarse con Facebook», confirmas que aceptas nuestras Condiciones de uso y la Política de privacidad