Lo que hacemos

Aquesta comunitat està enfocada a ajudar a créixer i connectar l’ecosistema Startup local.

Sentim passió per la innovació i les startups i volem potenciar a les persones i el talent local

Ens sentim compromesos en donar suport i reconeixement a les persones amb idees i motivació, pensem que és així com el nostre territori aconseguirà mantenir el creixement futur, la prosperitat i un mercat laboral dinàmic.

Organitzarem esdeveniments gratuïts per difondre les millors pràctiques i tendències en Innovació corporativa, Emprenedoria i Startups.

Les persones són la base de la comunitat, no mers espectadors, si sents la mateixa passió, apunta't i suma amb nosaltres!

Recolzat per l'associació sense ànim de lucre TANDENN

"Tandenn" variant de Tàndem : Unió de dues o més persones o grups que realitzen una mateixa activitat en equip o que combinen els seus esforços per a fer alguna cosa :)

Próximos eventos (1)

BENVINGUTS AL DREAM BIG EXPRESS !!

Museu del Ferrocarril de Catalunya

#TANDENN · Emprenedors, innovadors i startups Penedès Garraf, co-organitza amb Imagine Creativity Center el Dream BIG Express al Museu del Ferrocarril 🚂de Vilanova i la Geltrú. Una iniciativa que vol valorar el talent dels estudiants, emprenedors i profesionals per construir el futur en el que somien i viuran. No et perdis aquesta gran oportunitat de demostrar el teu talent, aprendre la metodologia Lombard d’innovació disruptiva per generar solucions creatives a reptes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat. COM PARTICIPAR ================== 🙋‍♀️Estàs interessat / da a participar sense projecte propi Uneix-te a aquesta edició enviant el teu currículum i la raó per la qual vols participar. Si ets seleccionat, Imagine et situarà en un projecte, se't s'ubicarà en un projecte depenent de la teva àrea d'especialització. O 🙋‍♀️🙋🙋‍♂️Tens el teu propi projecte i el teu equip Vine a la competició d'ideació, Dream Big! Tindràs 3 hores per convertir-te en el projecte guanyador que s'accelerarà al tren. L’equip guanyador (3 membres) tindrà l’oportunitat de viure una experiència inoblidable en el 🚆Imagine Express 2020 🚆 i accelerar la seva idea/solució en el recorregut Barcelona-Paris-Barcelona 4YFN Mobile World Congress + info: https://express.imagine.cc AGENDA ========== 9.30 h - Obertura de portes 10.00 h - Benvinguda als participants 15.15 h - Introducció a la Innovació Disruptiva (15 min) 10:30 h - Dream Big Challenge (3 hores) 13.30h - Anunci de l'equips guanyadors ******************** Inscripcions gratuïtes: https://www.eventbrite.es/e/entradas-dream-big-express-86196854111 ******************** 🚄El tren del teu futur està a punt de sortir. Tothom al tren !! Co-organitzat per #TANDENN · Emprenedors, innovadors i statups Penedès Garraf

Eventos anteriores (6)

Customer Journey Map. El client és el REI !!

Edifici de l'Enològica