addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Els clubs de programació, makers i media del Citilab seran espais de creativitat on tothom és benvingut, independentment del seu nivell de coneixements. Als clubs fomentarem l'auto-aprenentatge, la col·laboració i el treball per projectes, sempre intentant que els membres que més en sàpiguen ajudin els que en saben menys.

S'organitzaran xerrades periòdiques impartides tant per membres del club com per convidats. A més, comptarem amb un pressupost auto-gestionat pels propis membres per adquirir material (eines, maquinària, fungibles, etc). La idea inicial és dedicar els dimarts de 17:30 a 19:30 al club de programació, els dimecres al club de media i els dijous al de makers, sempre seguint el mateix horari.

És en aquestes franges horàries en què els clubs comptaran amb el nostre suport, però el Citilab estarà sempre obert per si necessiteu venir en altres moments. Tot i que volem construir els clubs entre tots, tenim unes quantes propostes per començar a treballar.

Per al club de programació, hem pensat dedicar-nos al desenvolupament de videojocs i històries animades. En el club de media explorarem nous formats, narratives i eines i fases del procés des de la planificació, realització i difussió a partir dels projectes proposats pels participants. Per al de makers, ens agradaria muntar la nostra pròpia màquina CNC, però també tenim la proposta menys ambiciosa de construir un vehicle autònom per retransmetre esdeveniments en streaming.

Únete y ven a nuestros Meetups
Inicia sesión con Facebook para descubrirlo
Al crear una cuenta de Meetup confirmas que aceptas nuestras Condiciones de uso

Meetups recientes

Novedades

 • Nuevo miembro
  irune irune se ha unido
  Hace 3 días
 • Nuevo miembro
  cristian cristian se ha unido
  Hace 6 días
 • Nuevo miembro
  Barbara S. Barbara S. se ha unido
  4 de enero
 • Nuevo miembro
  Tommaso S. Tommaso S. se ha unido
  3 de enero
 • Nuevo miembro
  David David se ha unido
  2 de enero
 • Nuevo miembro
  Vanessa R. Vanessa R. se ha unido
  30 de diciembre
 • Nuevo miembro
  Fperez Fperez se ha unido
  26 de diciembre
 • Nuevo miembro
  Carles Carles se ha unido
  20 de diciembre
 • Nuevo miembro
  Marcos P. Marcos P. se ha unido
  20 de diciembre
 • Nuevo miembro
  Antilles N. Antilles N. se ha unido
  17 de diciembre
 

Los miembros de este grupo también
son parte de:

Registrarse

Miembros de Meeetup, Inicien sesión

Al hacer clic en «Registrarse» o «Registrarse con Facebook», confirmas que aceptas nuestras Condiciones de uso y la Política de privacidad