Lo que hacemos

Som un grup de desenvolupadors, dissenyadors i editors WordPress que ens hem unit per compartir coneixements, experiències i per coneixer altres usuaris de WordPress a la zona.
Aquest WordPress Meetup està obert a tothom qui estigui interessat en el gestor de continguts WordPress.
Apunta’t!!

Si vols també pots entrar al grup de debat que tenim a Telegram:
https://t.me/joinchat/ACJugkxlZzFzkoNJUyN7aA

- - -

Somos un grupo de desarrolladores, diseñadores y editores WordPress que nos unimos para compartir conocimientos, experiencias y para reunirnos con otros usuarios de WordPress en la zona.
Este WordPress Meetup está abierto a todo aquel interesado en el gestor de contenidos WordPress.
¡Únete a nosotros!

Próximos eventos (1)

Monetització de Webs de contingut i Directoris en WordPress €€€

Després d'un petit descans, tornen les meetups amb un tema més estratègic que tècnic, però d'igual importància: la monetització de llocs web de contingut i directoris en WordPress 🙌 Veurem les maneres més conegudes de guanyar diners a través del nostre lloc web, com també descobrirem el cas especial dels Directoris creats amb WordPress, què són i com monetitzar-los. El nostre ponent és en Samuel Acera, CEO de https://fortwo.es/, director comercial en Copymouse Estudio i consultor de màrqueting digital amb més de 5 anys dedicat activament al desenvolupament d'estratègies relacionades amb l'Inbound Marketing, WordPress i els negocis online. - Si tens un lloc web de contingut (blog, portal, directori...) o vols muntar-ne un, - Si vols saber què és un directori, com es fa en WordPress i si és un model que podries aplicar, - O si vols treure algun rendiment econòmic dels teus projectes en WordPress, ➡️Apunta't ara i ens veiem el 28 de febrer! Col·labora: el CoEspai, espai de coworking al centre de Girona. (Nota: la xerrada serà excepcionalment en castellà)

Eventos anteriores (14)

El teu WordPress és lent... i ho saps!!

CoEspai Girona

También puedes encontrarnos en