Lo que hacemos

A Igualada Tech & Drinks, bàsicament parlarem de tecnologia, Cloud, IoT, Machine Learning, Blockchain...

No tots els esdeveniments de tecnologia tenen que ser a Barcelona. A la Catalunya central hi ha milers de professionals del sector de la tecnologia que poden parlar de les seves experiències. De professionals cap a professionals, amb una beguda a la ma i un entorn agradable.

Uneix-t'hi, i estigues al cas de les xerrades i esdeveniments que prepararem per Igualada.

Compartim experiències que ens puguin enriquir a tots i compartim una bona cervesa fresca.

T'hi esperem!

Próximos eventos (1)

Intel·ligències artificials creatives

Biblioteca Mont-Àgora

En aquesta xerrada parlarem de com s'han construït aquest tipus d'intel·ligències i alguns dels punts clau del seu funcionament. Començarem per entendre que fan les xarxes neuronals, i anirem aprofundint aquest concepte amb les xarxes que serveixen per a processament de llenguatge fins a la generació d'imatges. Amb un cert detall tècnic, però amb l'esperit de fer-ho accessible pel públic general. Veure'm exemples i casos d'ús i finalment farem una taula rodona per a comentar algunes de les implicacions.

David Puiggròs (ponent)

David Puiggròs, enginyer informàtic graduat en matemàtiques i apassionat per la IA. Fundador i CEO d'SPIA empresa igualadina amb la vocació d'acostar la IA a la PIME.

Important! A partir d'ara anunciarem les nostres activitats via Telegram, Twitter i llista de correu, marxem de Meetup. Si preferiu rebre les convocatòries per correu, confirmeu la vostra assistència incloent el vostre correu (Meetup us ho demanarà).

Membres taula rodona:

Salvador Regàs Aymi

Dissenyador gràfic i audiovisual, fundador de l'estudi especialitzat en brànding i disseny digital OuYeah! Studio. Actualment, soc també professor de projectes i coordinador del cicle de grau superior de Gràfica Audiovisual a l'escola La Gaspar d'Igualada.

Xavier Vives

President de disseny=igualada. Dissenyador i il·lustrador, ha estat director de La Gaspar i ha exercit de professor de medis informàtics i de teoria del disseny a l’escola Elisava, la Massana i La Gaspar.

Eventos anteriores (17)

Stop hackers! Ciberseguretat per la teva empresa

Carrer del Rec, 21

También puedes encontrarnos en