addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

[JOBB] Vil du forme morgendagens læringsopplevelser? Gyldendal søker frontend-utvikler

From: IxDA Oslo C.
Sent on: Tuesday, September 23, 2014, 1:26 PM

Vil du forme morgendagens læringsopplevelser?

Gyldendal søker frontend-utvikler


Gyldendal Norsk Forlag er i dag det ledende digitale forlaget i Norge. Våre produkter spenner over et vidt spekter innenfor undervisning, høyere utdanning, skjønnlitteratur og juridisk informasjon. Vår digitale portefølje inneholder både heldigitale produkter og digitale komponenter som spiller sammen med og utvider etablerte læremidler. Vi er stolte av det vi har fått til så langt og ønsker oss deg med på veien videre!


Gyldendal Digital står sentralt i Gyldendal Norsk Forlags ambisiøse strategiske mål innenfor det digitale området. Avdelingen består av 20 medarbeidere.


Våre aktiviteter innebærer et tett samarbeid med forlagets forretningsenheter og med forlagets ledelse. Gyldendal Digital betjener hele forlaget med tjenester innen områdene:


  • Systemutvikling

  • Teknologisk rådgivning

  • Konseptutvikling

  • Brukeropplevelse

  • Teknisk innholdsutvikling


For et av Gyldendals mest innovative prosjekter søker vi en frontend-utvikler som:


  • Er faglig sterk, brenner for faget sitt og ønsker å påvirke mange mennesker med spennende teknologi og gode produkter

  • Kan balansere forretningsbehov og brukerbehov

  • Er selvgående og trives med å jobbe i små team

  • Kan tre inn, bidra og lære i en godt sammensatt gruppe med fokus på både utvikling, forretning og brukeropplevelse.


Du vil kunne få stor innflytelse på hvordan Gyldendals og norsk utdannings digitale fremtid skal se ut, og vi vil gjøre vårt ytterste for å gi deg muligheten til å utvikle både deg selv og forlaget inn i fremtiden. Det er morgendagens lese- og læringsopplevelser vi skaper sammen!

Du vil inngå i et frontend-team, som i tett samarbeid med redaksjoner, pedagoger og interaksjonsdesignere utvikler brukeropplevelsen, funksjonaliteten og interaksjonen som skal hjelpe hundretusener av skolebarn å lære bedre.


Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Høyere relevant utdannelse på minimum bachelornivå

  • Sterk kompetanse på moderne JavaScript-utvikling

  • Kjennskap til modulutvikling og bygge-script

  • Erfaring med følgende rammeverk er et pluss: jQuery, underscore.js

  • Erfaring med de nye mulighetene i HTML5, spesielt Canvas.

  • God kunnskap om og erfaring med CSS

  • Erfaring fra Flash-utvikling er en fordel


Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Marit Rossnes, telefon[masked]


Søknadsfrist: 30. september 2014.


- - - -


Denne eposten er sendt til alle medlemmer av IxDA Oslo. Vi drives på frivillig basis.


Inntektene fra jobbannonser som denne bruker vi på å hente inn foredragsholdere fra hele verden og arrangere faglige workshops.


Ved å motta denne eposten gjør du det mulig for oss å lage gode møter med spennende foredragsholdere ti ganger i året – helt gratis for deg som er medlem.


IxDA Oslo er en ideell organisasjon registrert i Brønnøysundsregisteret med org. nr. [masked] og drives på frivillig basis.

Ønsker du å annonsere ledige stillinger, eller har du spørsmål til oss i IxDA Oslo?
Ta kontakt med [address removed].


People in this
group are also in: