addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

[JOBB] NRK søker flere UX-designere og digital-designere

From: IxDA Oslo C.
Sent on: Friday, January 6, 2017, 3:30 PM
Vi er på jakt etter designere som liker å jobbe helhetlig, fra innsikt - til konsept - til ferdig løsning. Du vil være en del av NRKs prisvinnende designmiljø, som utvikler digitale tjenester for NRK.no, Yr, NRK TV, NRK Radio og NRK Super, på tvers mange plattformer.
NRK logo

NRK søker flere UX-designere og digital-designere

Bli med å utvikle noen av Norges mest brukte og anerkjente digitale tjenester.

Vi er på jakt etter designere som liker å jobbe helhetlig, fra innsikt - til konsept - til ferdig løsning.

Du vil være en del av NRKs prisvinnende designmiljø, som utvikler digitale tjenester for NRK.no, Yr, NRK TV, NRK Radio og NRK Super, på tvers mange plattformer. Vi vil høre fra deg om du har mange års erfaring eller om du kommer ung og lovende rett fra skolebenken.

Vi kan tilby et av de mest spennende, lærerike og beste utviklingsmiljøene i Norge, i tillegg til rømmegrøt og kjendiser i kantina, fin brumming fra 3D-printeren til NRKbeta, og den gode følelsen av å bidra til å oppfylle et viktig samfunnsoppdrag.

Les mer om hvordan vi jobber i Medieutvikling.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Helge Kaasin
Gruppeleder Design

IxDA Oslo arrangerer gratis månedlige møter om design og brukeropplevelse med foredragsholdere fra hele verden, arrangerer faglige workshops og jobber for å styrke UX-utdanningene i Norge.

Vi er en ideell organisasjon registrert i Brønnøysundsregisteret og drives på frivillig basis.

Ønsker du å annonsere ledige stillinger, faglige arrangementer, eller har du spørsmål til oss i IxDA Oslo? Send oss en epost.

People in this
group are also in: