addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

[JOBB] Infotjenester søker en dyktig utvikler som behersker området mellom teknologi og design/UX

From: IxDA Oslo C.
Sent on: Friday, February 17, 2017, 4:43 PM
Infotjenester søker en dyktig utvikler som behersker området mellom teknologi og design/UX, som drives av å skape gode helhetlige brukeropplevelser og som har evne til å sette kunden i høysetet.
Logo Infotjenester

Infotjenester søker en dyktig utvikler som behersker området mellom teknologi og design/UX

Infotjenester er en teknologi- og kompetanseleverandør innen HR, ledelse og økonomi. I 1985 ble vi etablert med en visjon om å gjøre det enklere å være arbeidsgiver og den dag i dag er dette fortsatt en ledestjerne for alt vi gjør.

Gjennom de mer enn 30 årene som har gått siden starten har vi utviklet oss til å bli et internasjonalt programvarehus, men fortsatt ligger den faglige kompetansen i bunnen.

Våre skybaserte HR-løsninger og håndbøker er bygd på jus, beste praksis og god kjennskap til hvor skoen trykker for HR, ledere og medarbeidere.

Infotjenester består i dag av ca. 200 ansatte og har en omsetning over 300 millioner kroner. Vi holder til i nye, moderne lokaler sentralt på Grålum, rett ved E6 i Sarpsborg.

Vi søker en dyktig utvikler som behersker området mellom teknologi og design/UX, som drives av å skape gode helhetlige brukeropplevelser og som har evne til å sette kunden i høysetet.

Du har stor interesse også for andre fagfelt som grafisk design, interaksjonsdesign og back-end. Du har en naturlig nysgjerrighet for ny teknologi og hvilke nye muligheter den skaper. Du må være selvgående, men du må også kunne samarbeide godt som en del av et team.

Teknologi du må kunne og ha erfaring med

  • JavaScript
  • HTML og CSS

Stor fordel om du også har kunnskap og erfaring med

  • Git
  • Gulp
  • SASS/LESS
  • Node.JS
  • C#
  • Sitecore CMS

Har du noen prosjekter, presentasjoner eller noe annet du er stolt av, send oss gjerne en link.

Som medarbeider i Infotjenester vil du få jobbe med flinke kollegaer i et stort kunnskaps- og læringsmiljø. Vi holder til i flotte lokaler i Sarpsborg, sentralt i Østfold, uten bilkø, kun 15 min fra Fredrikstad, 20 min fra Moss og 30 min fra Indre Østfold.

Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, firmahytter, kantine, eget treningsrom med mer.

Se stillingsannonsen på FINN

For mer informasjon om stillingen, kontakt Leder Faghjelp Tor Arne Furuseth på tlf. 959 71 270, eller HR konsulent Karina Sandell Lauritzen på tlf. 918 58 159.

Vi ser frem til å høre fra deg!

IxDA Oslo arrangerer gratis månedlige møter om design og brukeropplevelse med foredragsholdere fra hele verden, arrangerer faglige workshops og jobber for å styrke UX-utdanningene i Norge.

Vi er en ideell organisasjon registrert i Brønnøysundsregisteret og drives på frivillig basis.

Ønsker du å annonsere ledige stillinger, faglige arrangementer, eller har du spørsmål til oss i IxDA Oslo? Send oss en epost.

People in this
group are also in: