Wat we doen

Som un grup de desenvolupadors, dissenyadors i editors WordPress que ens hem unit per compartir coneixements, experiències i per coneixer altres usuaris de WordPress a la zona.
Aquest WordPress Meetup està obert a tothom qui estigui interessat en el gestor de continguts WordPress.
Apunta’t!!

Si vols també pots entrar al grup de debat que tenim a Telegram:
https://t.me/joinchat/ACJugkxlZzFzkoNJUyN7aA

- - -

Somos un grupo de desarrolladores, diseñadores y editores WordPress que nos unimos para compartir conocimientos, experiencias y para reunirnos con otros usuarios de WordPress en la zona.
Este WordPress Meetup está abierto a todo aquel interesado en el gestor de contenidos WordPress.
¡Únete a nosotros!

Geplande evenementen (1)

し Enganxa't als hooks de Genesis Framework!

WordPressers gironins i simpatitzants, iniciem ja la 3a temporada de la meetup Girona WordPress !!! Tan si encara no coneixes la versatilitat de Genesis Framework per donar vida als teus projectes web amb WordPress com si ja treballes amb ell, el tema que tracta dijous 5 de setembre t'interessa. Genesis ofereix un entorn de treball basat en ganxos (accions i filtres, com WordPress) que serveix com a base comuna per a tots els temes fill. D'aquesta manera, pots modificar-los de forma senzilla i reutilitzar snippets de codi entre diferents projectes. La idea de la xerrada és acostar el funcionament tècnic de Genesis Framework i com l'ús del seu sistema de «action hooks» i filtres et pot estalviar unes hores precioses. Concretament, entendràs com estan distribuïts els ganxos de Genesis Framework i descobriràs exemples pràctics de modificacions que es poden aconseguir amb senzills snippets de codi. Xerrada en castellà. BIO DEL PONENT, NAHUAI BADIOLA: CEO de Código Genesis i desenvolupador web especialitzat en WordPress i Genesis Framework. Quan no estic escrivint tutorials en Códigogenesis.com , pots trobar-me creant webs professionals per a fotògrafs en nbadiola.com.