addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

New Meetup: HOLIDAY PARTY!!!!!

From: Margie
Sent on: Monday, September 13, 2010, 4:31 PM
Announcing a new Meetup for The Raleigh Czech and Slovak Meetup Group!

What: HOLIDAY PARTY!!!!!

When: Friday, December 10,[masked]:00 PM

Where: (A location has not been chosen yet.)

OKAY EVERYONE, I KNOW TYPING IN CAPS IS LIKE SCREAMING - SO I AM SCREAMING.

WE HAVE FOUND A PARTY ROOM FOR 12/10/10 A FRIDAY NITE. IT WILL COST ABOUT $[masked] TO RENT. I NEED RESPONSES BY WED NITE 9/15/10 ON TWO THINGS: 1. WHO WILL WANT TO ATTEND THIS PARTY AND WILL YOU BE WILLING TO SHARE IN THE COST OF THE RENTAL (BETWEEN $5-$7 EACH DEPENDING ON HOW MANY WILL BE ATTENDING.

WE WILL STILL HAVE A BIG MAIN COURSE WITH EVERYONE BRINGING A SIDE DISH, APPETIZER ,OR DESSERT. THE PARTY ROOM ALLOWS BEER & WINE ONLY, SO EVERYONE CAN BRING THEIR DRINKS.

I THINK THE ROOM WILL BE NICE, THERE WOULD BE PLENTY OF ROOM FOR SEATING AND DANCING.
WE HAVE TO RESERVE QUICKLY TO GET THE DATE AND THE DEPOSIT IS NON REFUNDABLE SO THAT IS WHY I NEED TO HAVE COMMITMENT AND GET A ESTIMATE OF ATTENDEES.

APPRECIATE YOU ALL LISTENING TO MY SCREAMING AND GETTING BACK TO ME BY THE ABOVE STATED DATE - 09/15/10

RSVP to this Meetup:
http://www.meetup.com/The-Raleigh-Czech-and-Slovak-Language-Meetup-Group/calendar/14757067/

People in this
group are also in: