Lo que hacemos

Texto en ESPAÑOL un poco más abajo.
Text in ENGLISH a little further down.

CATALÀ
Benvinguts a NaturActiva!

Qui som?
NaturActiva som l'Aitor i el Marc, dos amics i guies de muntanya a qui ens apassiona caminar i gaudir la Natura. Els dos compartim la il·lusió per apropar la Natura a tothom que vulgui descobrir-la a través del senderisme i el trekking.

Els dos som guies de muntanya titulats com tècnics esportius en Mitja Muntanya (TD2), tenim bons coneixements en fauna i flora i, a més, en Marc disposa de llarga experiència en l’àmbit docent i l’educació física, i jo mateix, l’Aitor, sóc llicenciat en Historia i un amant del viatge pel món en motxilla.

Que fem?
A NaturaActiva et proposem sortides a Natura i t’acompanyem a caminar i descobrir indrets de gran interès i bellesa. Les nostres excursions són sempre guiades per nosaltres, guies titulats, i estan pensades perquè siguin una descoberta, sempre divertides i enriquidores, segures i adaptades a tot tipus de nivells, persones i grups.

A totes les activitats que proposem especifiquem les seves característiques (on anem i el perquè, la durada, la dificultat, el principal interès i el material necessari) i expliquem les condicions a necessàries a acceptar per a poder realitzar l’activitat amb NaturActiva.

Si t’agrada l’activitat a l’aire lliure i vols gaudir d’un caminar tranquil entre boscos, muntanyes i tot el que ens ofereix la Natura, i t’agrada fer-ho acompanyat i conèixer altres persones amb qui compartir aquests bons moments, ets on vols, a NaturActiva.

T’hi esperem!!

Aitor Parra
Guia de mitja muntanya TD2 (ICEMP – La Pobla de Segur)
Llicenciat en Història
Registre Oficial de Profesionals de l'Esport de Catalunya (Núm. ROPEC: 018204 - Consell Català de l’Esport).

Marc Comellas
Guia de mitja muntanya TD2 (CAR Sant Cugat – Centre Alt Rendiment Sant Cugat)
Diplomat en Educació Física.
Registre Oficial de Profesionals de l'Esport de Catalunya (Núm. ROPEC: 043045 - Consell Català de l’Esport).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ESPAÑOL

¡Bienvenidos a NaturActiva!

¿Quiénes somos?
NaturActiva somos Aitor y Marc, dos amigos y guías de montaña a los que nos apasiona caminar y disfrutar la Naturaleza. Ambos compartimos la ilusión por acercar la Naturaleza a todo aquel que quiera descubrirla a través del senderismo y el treking.

Los dos somos guías de montaña titulados como técnicos deportivos en Media Montaña (TD2), tenemos buenos conocimientos en fauna y flora y, además, Marc dispone de larga experiencia en el ámbito docente y la educación física, y yo mismo, Aitor, soy licenciado en Historia y un amante del viaje por el mundo en mochila.

¿Qué hacemos?
En NaturaActiva te proponemos salidas a Natura y te acompañamos a andar y descubrir lugares de gran interés y belleza. Nuestras excursiones son siempre guiadas por nosotros, guías titulados, y están pensadas para que sean un descubrimiento, siempre divertidas y enriquecedoras, seguras y adaptadas a todo tipo de niveles, personas y grupos.

En todas las actividades que proponemos especificamos sus características (donde vamos y porqué, la duración, la dificultad, el principal interés y el material necesario) y explicamos las condiciones a necesarias a aceptar para poder realizar la actividad con NaturActiva.

Si te gusta la actividad al aire libre y quieres disfrutar de un andar tranquilo entre bosques, montañas y todo lo que nos ofrece la Naturaleza, y te gusta hacerlo acompañado y conocer a otras personas con las que compartir estos bonos momentos, estás donde quieres, en NaturActiva.

¡Te esperamos!

Aitor Parra
Guía de media montaña TD2 (ICEMP – La Pobla de Segur)
Licenciado en Historia
Registro Oficial de Profesionales del Deporte de Cataluña (Núm. ROPEC: 018204 - Consejo Catalán del Deporte).

Marco Comellas
Guía de media montaña TD2 (CAR Sant Cugat – Centro Alto Rendimiento Sant Cugat)
Diplomado en Educación Física.
Registro Oficial de Profesionales del Deporte de Cataluña (Núm. ROPEC: 043045 - Consejo Catalán del Deporte).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH
Welcome to NaturActiva!

Who are we?
At NaturActiva we are Aitor and Marc, two friends and mountain guides who are passionate about walking and enjoying nature. We both share the desire to bring Nature closer to everyone who wants to discover it through hiking and trekking.
We are both mountain guides qualified as sports technicians in Mid-Mountain (TD2), we have good knowledge of fauna and flora and, in addition, Marc has extensive experience in teaching and physical education, and myself, Aitor, I have a degree in History and Im a lover of backpacking around the world.

What we do?
At NaturaActiva we offer outings in Nature and we accompany you to walk and discover places of great interest and beauty. Our hikes are always guided by us, qualified guides, and are designed to be a discovery, always fun and enriching, safe and adapted to all kinds of levels, people and groups.

For all the activities we propose, we specify their characteristics (where we are going and why, the duration, the difficulty, the main interest and the necessary material) and we explain the necessary conditions to accept in order to be able to carry out the activity with NaturActiva.

If you like outdoor activities and want to enjoy a quiet walk between forests, mountains and everything that Nature offers us, and you like to do it accompanied and meet other people with whom you can share these good moments, you are where you want, at NaturActiva.

We are waiting for you!!

Aitor Parra
Mid-mountain guide TD2 (ICEMP – La Pobla de Segur)
Degree in History
Official Register of Sport Professionals of Catalonia (No. ROPEC: 018204 - Catalan Sports Council).

Marc Comellas
Mid-mountain guide TD2 (CAR Sant Cugat – Sant Cugat High Performance Center)
Diploma in Physical Education.
Official Register of Sport Professionals of Catalonia (No. ROPEC: 043045 - Catalan Sports Council).

Próximos eventos (4+)

EL CAP DE LA GALLINA PELADA, La Serra d'Ensija amb NaturActiva

Coll de Peguera

*Texto en Castellano, a continuación de la descripción en catalán*

CATALÀ
EL CAP DE LA GALLINA PELADA, La Serra d'Ensija amb NaturActiva

Al Berguedà, al sud del Pedraforca, trobem la petita Serra d'Ensija que juntament amb els Rasos de Peguera conformen el PEIN homònim. En aquesta serra hi destaca el Cap de La Gallina Pelada, que amb els seus 2320 metres d'altitud es presenta com el punt més alt d'Ensija.

Us proposem ascendir a la Gallina Pelada per la seva cara sud, sota la Gran Roca del Ferrús i fent cim primer al Roques Blanques, per accedir a la Gallina Pelada per una aresta ampla però amb ambient. D'aquí descendirem cap al refugi i ens dirigirem direcció al pic de la Creu de Ferro on abans d'arribar trobarem un camí que ens retornarà cap als vehicles.

Data i lloc de trobada
Dissabte 1 d'Abril

Durada prevista de l'activitat: 5 hores aproximadament

Dificultat de la sortida: Moderada

Opció de dos punts de trobada:
7.15h El Corte Inglés Sabadell
8.30h Aparcament de la Creu de Fumanyà ( veure punt d'ubicació)

Com hi arribem
Opció de trobada al 1r punt, Corte Inglés de Sabadell per agrupar cotxes.
El conductor que agafi el cotxe fins al segon punt de trobada rebrà 10 euros de cada persona que transporti en el seu vehicle.

Fins al segon punt de trobada s'arribarà també en cotxes particulars.

Material que cal portar:
Roba i calçat de muntanya
Roba d’abric (forro polar, softshell, jaqueta...)
Jaqueta impermeable
Bastons de trekking (opcional)
Menjar i aigua per una sortida de 5 hores.

Preus
40 e / persona
*preu per un mínim de 3 participants, per sortides individuals consultar tarifa per privat

El preu inclou:
Guia titulat en Mitja Muntanya (TD2).
Assessorament personalitzat sobre material i logística de la sortida.
Assegurança de Responsabilitat Civil i Accidents.

Número de participants
Mínim de 3 participants; màxim de 12

Cancel·lacions
NaturActiva es reserva el dret de cancel·lar l’esdeveniment si les condicions meteorològiques o logístiques així ho aconsellen, sempre amb l’interès de preservar el bon desenvolupament de l’activitat i poder garantir una bona experiència als participants.

__- CASTELLANO

En el Berguedà, al sur del Pedraforca, encontramos la pequeña Sierra de Ensija que junto con los Rasos de Peguera conforman el PEIN homónimo. En esta sierra destaca el Cap de La Gallina Pelada, que con sus 2320 metros de altitud se presenta como el punto más alto de Ensija.

Os proponemos ascender a la Gallina Pelada por su cara sur, bajo la Gran Roca del Ferrús y haciendo cima primero en el Roques Blanques, para acceder a la Gallina Pelada por una arista ancha pero con ambiente. De aquí descenderemos hacia el refugio y nos dirigiremos dirección al pico de la Creu de Ferro donde antes de llegar encontraremos un camino que nos devolverá hacia los vehículos.

Fecha de salida
Sabado 1 de Abril

Duración de la salida: Aproximadamente 5 horas

Dificultad de la salida: Moderada

Opción de dos puntos de encuentro:
7.15h El Corte Inglés Sabadell
8.30h Aparcamiento de la Creu de Fumanyà ( ver punto de ubicación)

Cómo llegamos
Opción de encuentro en el 1er punto,Corte Inglés Sabadell para agrupar coches.
El conductor que coja el coche hasta el segundo punto de encuentro recibirá 5 euros de cada persona que transporte en su vehículo.

Hasta el segundo punto de encuentro se llegará en coches particulares.

Material a llevar:
Ropa y calzado de montaña
Ropa de abrigo (forro polar, softshell, chaqueta...)
Chaqueta impermeable
Bastones de trekking (opcional)
Comida y agua por una salida de 5 horas.

Precios
40 e / persona*
*precio por un mínimo de 3 personas, para salidas individuales consultar tarifa por privado

El precio incluye:
Guía titulado en Media Montaña (TD2).
Asesoramiento personalizado sobre material y logística de la salida.
Seguro de Responsabilidad Civil y Accidentes.

Número de participantes
Mínimo de 3 participantes; máximo de 12

Cancelaciones
NaturActiva se reserva el derecho a cancelar el evento si las condiciones meteorológicas o logísticas así lo aconsejan, siempre con el interés de preservar el buen desarrollo de la actividad y poder garantizar una buena experiencia a los participantes.

3
MONTSERRAT. Sant Jeroni i L'Albarda Castellana per la Serra de Lluernes

*Texto en Castellano, a continuación de la descripción en catalán*

CATALÀ
Montserrat. Sant Jeroni i l'Albarda Castellana per la Serra de Lluernes i la Canal del Pou del Gat

Montserrat és una muntanya única al món i la millor forma de conèixer-la és transitant entre les seves canals, acostar-se a les seves coves i enfilar-se a les seves agulles més emblemàtiques

Us proposem una sortida entre agulles i canals que us permetrà gaudir de l'encant d'aquesta muntanya tant sagrada i misteriosa.
Podrem avançar entre els gegants del conglomerat fins a coronar el seu principal cim, Sant Jeroni, en una pujada diferent i alternativa per la serra de Lluernes i la Canal del Pou del Gat.

Posteriorment ens arribarem fins a una clàssica agulla veïna, l'Albarda Castellana, sostre del Baix Llobregat.

Data de sortida:
Diumenge 2 d'Abril

Lloc de trobada:
Opció de dos punts de trobada:
Punt 1: El Corte Inglés de Sabadell : 7.30
Punt 2: Punt ubicació : 8.15h

Com hi arribem
Des del primer punt s'agruparan cotxes per arribar fins al segon punt de trobada. Els conductors dels vehicles que surtin del 1r punt rebran 5e de cada passatger/ a transportat.

Material que cal portar:
Roba i calçat de muntanya
Roba d’abric (forro polar, softshell, jaqueta...)
Jaqueta impermeable
Frontal
Bastons de trekking (opcional)
Menjar i aigua per una sortida de 5 hores.

Dificultat de la ruta: Moderada

Preus
35 e / persona*
* preu si es contempla el mínim de 3 participants, per sortides individuals consultar per privat

El preu inclou:
Guia titulat en Mitja Muntanya (TD2).
Assessorament personalitzat sobre material i logística de la sortida.
Assegurança de Responsabilitat Civil i Accidents.
Lloguer de casc

Número de participants
Mínim de 3 participants; màxim de 12

Cancel·lacions
NaturActiva es reserva el dret de cancel·lar l’esdeveniment si les condicions meteorològiques o logístiques així ho aconsellen, sempre amb l’interès de preservar el bon desenvolupament de l’activitat i poder garantir una bona experiència als participants.

*- CASTELLANO-*

Montserrat es una montaña única en el mundo y la mejor forma de conocerla es transitando entre sus canales, acercarse a sus cuevas y subirse a sus agujas más emblemáticas

Os proponemos una salida entre agujas y canales que le permitirá disfrutar del encanto de esta montaña tan sagrada y misteriosa.

Podremos avanzar entre los gigantes del conglomerado hasta coronar su principal cumbre, San Jeroni, en una subida diferente y alternativa por la Serra de Lluernes i la Canal del Pou del Gat.

Posteriormente nos acercaremos hasta una clásica aguja vecina, la Albarda Castellana, techo del Baix Llobregat.

Fecha de la salida
Domingo 2 de Abril

Punto de encuentro
Opción de dos puntos de encuentro:
Punto 1: El Corte Inglés de Sabadell 7.30h
Punto2 : Punto ubicación: 8.15h

Como llegaremos al punto de encuentro:
En el punto uno se agruparan coches para ir hasta el punto 2. Los conductores/as de estos vehículos recibiran 5 euros de cada persona que transporten

Material a llevar:
Ropa y calzado de montaña
Ropa de abrigo (forro polar, softshell, chaqueta...)
Chaqueta impermeable
Frontal
Bastones de trekking (opcional)
Comida y agua por una salida de 5 horas.

Dificultad de la ruta: Moderada

Precios
35 e / persona*
* Precio si se cumple con el mínimo de 3 participantes, para salidas individuales consultar tarifa por privado

El precio incluye:
Guía titulado en Media Montaña (TD2).
Asesoramiento personalizado sobre material y logística de la salida.
Seguro de Responsabilidad Civil y Accidentes.
Alquiler de casco

Número de participantes
Mínimo de 3 participantes; máximo de 12

Cancelaciones
NaturActiva se reserva el derecho a cancelar el evento si las condiciones meteorológicas o logísticas así lo aconsejan, siempre con el interés de preservar el buen desarrollo de la actividad y poder garantizar una buena experiencia a los participantes.

EL TAGA I EL PUIG ESTELA PER LA PORTELLA D'OGASSA

Ajuntament d'Ogassa

*Texto en Castellano, a continuación de la descripción en catalán*

CATALÀ
EL TAGA I EL PUIG ESTELA PER LA PORTELLA D'OGASSA

El Taga és un d'aquells cims que no pot faltar a la col·lecció de l'excursionisme català. Una muntanya que amb els seus 2000 metres clavats d'altitud esdevé un autèntic mirador a tots els imponents cims del Pirineu.

Us proposem una circular partint de Sant Martí d'Ogassa, tot remuntant corriols entre ginebrons i nerets arribarem a la Portella d'Ogassa, un gran coll des d'on podrem veure el cim del Taga a la nostra esquerra.

La nostra ruta es guardarà coronar aquest cim com a premi final. Primerament carenejarem fins arribar al Coma d'Olla i al Puig Estela, dos cims secundaris però que faran de la nostra ruta, una matinal ben complerta.

Un cop arribem al Coll de Pal, farem un canvi de direcció per enfilar el camí cap al TAGA des d'on tindrem unes espectaculars vistes a tota la serralada dels Pirineus.

Data de la sortida:
Dissabte 8 d'abril

Lloc de trobada:
Opció de dos punts de trobada*
Punt 1: El Corte Inglés de Sabadell . 7.15h
Punt 2: Camp de futbol d'Ogassa . 8.30h ( veure punt d'ubicació)

*En el primer punt de trobada agruparem cotxes per arribar fins al segon punt. Els conductors d'aquests vehicles rebran 7e de cada passatger transportat.

Durada prevista de l'activitat: 5 hores aproximadament

Dificultat de la ruta: Fàcil /Moderada

Material que cal portar:
Roba i calçat de muntanya
Roba d’abric (forro polar, softshell, jaqueta...)
Jaqueta impermeable
Bastons de trekking (opcional)
Menjar i aigua per una sortida de 5 hores.

Preus
30 e / persona
*preu per un mínim de 3 participants, per sortides individuals consultar tarifa per privat

El preu inclou:
Guia titulat en Mitja Muntanya (TD2).
Assessorament personalitzat sobre material i logística de la sortida.
Assegurança de Responsabilitat Civil i Accidents.

Número de participants
Mínim de 3 participants; màxim de 12

Cancel·lacions
NaturActiva es reserva el dret de cancel·lar l’esdeveniment si les condicions meteorològiques o logístiques així ho aconsellen, sempre amb l’interès de preservar el bon desenvolupament de l’activitat i poder garantir una bona experiència als participants.

__- CASTELLANO

EL TAGA Y EL PUIG ESTELA POR LA PORTELLA DE OGASSA

El Taga es una de esas cimas que no puede faltar en la colección del excursionismo catalán. Una montaña que con sus 2000 metros clavados de altitud se convierte en un auténtico mirador en todas las imponentes cimas del Pirineo.

Os proponemos una circular partiendo de Sant Martí de Ogassa, remontando senderos entre enebrones y rododendros llegaremos a la Portella de Ogassa, un gran collado desde donde podremos ver la cima del Taga a nuestra izquierda.

Nuestra ruta se guardará coronar esta cima como premio final. Primeramente fresaremos hasta llegar al Coma d'Olla y al Puig Estela, dos cimas secundarias pero que harán de nuestra ruta, una matinal bien completa.

Una vez llegamos al Coll de Pal, realizaremos un cambio de dirección para enfilar el camino hacia el TAGA desde donde tendremos unas espectaculares vistas a toda la cordillera de los Pirineos.

Fecha de la salida
Sábado 8 de Abril.

Duración de la salida: Aproximadamente 5 horas
Dificultad: Facil / Moderada

Opción de dos puntos de encuentro

7.15h Corte Inglés Sabadell
8.30h Campo Futbol Ogassa ( ver ubicación)

Cómo llegamos

Opción de encuentro en el 1er punto, El Corte Inglés Sabadell para agrupar coches.
El conductor que coja el coche hasta el segundo punto de encuentro recibirá 7 euros de cada persona que transporte en su vehículo.

Hasta el segundo punto de encuentro se llegará en coches particulares.

Material a llevar:
Ropa y calzado de montaña
Ropa de abrigo (forro polar, softshell, chaqueta...)
Chaqueta impermeable
Bastones de trekking (opcional)
Comida y agua por una salida de 5 horas.

Precios
30 e / persona*
*precio por un mínimo de 3 personas, para salidas individuales consultar tarifa por privado

El precio incluye:
Guía titulado en Media Montaña (TD2).
Asesoramiento personalizado sobre material y logística de la salida.
Seguro de Responsabilidad Civil y Accidentes.

Número de participantes
Mínimo de 3 participantes; máximo de 12

Cancelaciones
NaturActiva se reserva el derecho a cancelar el evento si las condiciones meteorológicas o logísticas así lo aconsejan, siempre con el interés de preservar el buen desarrollo de la actividad y poder garantizar una buena experiencia a los participantes.

MONTSERRAT. EL MONTGRÒS i LA FORADADA en una circular de llegenda

*Texto en Castellano, a continuación de la descripción en catalán*

CATALÀ
Montserrat. El Montgròs i La Foradada en una circular de llegenda.

Montserrat és una muntanya única al món i la millor forma de conèixer-la és transitant entre les seves canals, acostar-se a les seves coves i enfilar-se a les seves agulles més emblemàtiques

Us proposem una circular que empalmarà els sectors de Frares Encantats i Agulles tot fent cim al Montgròs, una autèntica talaia amb unes vistes espectaculars a tot el massís i enfilant-nos, posteriorment, a la mítica Foradada, o una de les formacions rocoses montserratines més belles.

Data i lloc de trobada
Diumenge 9 d'Abril

Durada prevista de l'activitat: 5 hores aproximadament

Opció de dos punts de trobada:
7.30h Corte Inglés Sabadell
8.15h Hotel Bruc

Com hi arribem
Opció de trobada al 1r punt, Corte Inglés de Sabadell per agrupar cotxes.
El conductor que agafi el cotxe fins al segon punt de trobada rebrà 5 euros de cada persona que transporti en el seu vehicle.

Fins al segon punt de trobada s'arribarà també en cotxes particulars.

Material que cal portar:
Roba i calçat de muntanya
Roba d’abric (forro polar, softshell, jaqueta...)
Jaqueta impermeable
Frontal
Bastons de trekking (opcional)
Menjar i aigua per una sortida de 5 hores.

Dificultat de la ruta: Moderada

Preus
35 e / persona
*preu per un mínim de 3 participants, per sortides individuals consultar tarifa per privat

El preu inclou:
Guia titulat en Mitja Muntanya (TD2).
Assessorament personalitzat sobre material i logística de la sortida.
Assegurança de Responsabilitat Civil i Accidents.
Lloguer de casc

Número de participants
Mínim de 3 participants; màxim de 12

Cancel·lacions
NaturActiva es reserva el dret de cancel·lar l’esdeveniment si les condicions meteorològiques o logístiques així ho aconsellen, sempre amb l’interès de preservar el bon desenvolupament de l’activitat i poder garantir una bona experiència als participants.

__- CASTELLANO

MONTSERRAT. El Montgròs i la Foradada en una circular de llegenda.

Montserrat es una montaña única en el mundo y la mejor forma de conocerla es transitando entre sus canales, acercarse a sus cuevas y subirse a sus agujas más emblemáticas.

Os proponemos una circular que empalmará los sectores de Frares Encantats y Agulles haciendo cima en el Montgròs, una auténtica atalaya con unas vistas espectaculares a todo el macizo y subiendo, posteriormente, a la mítica Foradada, o una de las formaciones rocosas montserratinas más bellas.

Fecha de salida
Dimingo 9 de Abril

Duración de la salida: Aproximadamente 5 horas

Opción de dos puntos de encuentro:
7.30h Corte Inglés Sabadell
8.15h Hotel Bruc

Cómo llegamos
Opción de encuentro en el 1er punto,Corte Inglés Sabadell para agrupar coches.
El conductor que coja el coche hasta el segundo punto de encuentro recibirá 5 euros de cada persona que transporte en su vehículo.

Hasta el segundo punto de encuentro se llegará en coches particulares.

Material a llevar:
Ropa y calzado de montaña
Ropa de abrigo (forro polar, softshell, chaqueta...)
Chaqueta impermeable
Frontal
Bastones de trekking (opcional)
Comida y agua por una salida de 5 horas.

Dificultad de la ruta: Moderada.

Precios
35 e / persona*
*precio por un mínimo de 3 personas, para salidas individuales consultar tarifa por privado

El precio incluye:
Guía titulado en Media Montaña (TD2).
Asesoramiento personalizado sobre material y logística de la salida.
Seguro de Responsabilidad Civil y Accidentes.
Alquiler de casco

Número de participantes
Mínimo de 3 participantes; máximo de 12

Cancelaciones
NaturActiva se reserva el derecho a cancelar el evento si las condiciones meteorológicas o logísticas así lo aconsejan, siempre con el interés de preservar el buen desarrollo de la actividad y poder garantizar una buena experiencia a los participantes.

Eventos anteriores (38)

La Serra de Busa i la Vall Dora, un tresor del Pre-Pirineu

Aparcament Vall d'Ora (monument comte Guifré)

También puedes encontrarnos en