Saltar al contenido

De qué se trata

(CAST a continuación 🍃 EN below)

NATURE CONNECT – Connectant amb la natura ⛰️🍂

"Mira al cor de la natura i llavors entendràs tot millor" Albert Einstein

Em dic Jordi i sóc músic i guia de muntanya titulat i tècnic en salvament aquàtic i socorrista (nº 032356 en el registre de professionals de l’esport de muntanya) i al llarg dels últims 10 anys he tingut el privilegi de compartir la meva passió per la natura amb milers de persones amb les que hem anat trepitjant la terra i sentint la seva olor, fent banys de bosc i refrescant-nos en gorgs i cales verges, connectant amb els cicles de la natura i calmant la vista davant la increïble diversitat paisatgística del nostre país.
La meva forma d’entendre la muntanya poc té a veure amb fer cims (tot i que de tant en tant també m’agrada coronar-ne algun!)... sinó que té sobretot a veure amb intentar a cada sortida connectar amb la natura, provar de tocar la nostra essència i poder compartir el millor de nosaltres mateixos amb les persones amb qui compartim el dia en un ambient distès i amb ganes d'aprendre i passar-s'ho bé. Per mi... veure com després d’un dia a la muntanya tots hem deixat anar una part d’allò que ja no necessitàvem, ens hem obert al moment present i som capaços de respirar i vibrar més... és un autèntic regal.
Nature Connect ens permet fer això amb la tranquil·litat de què camines al costat d’un guia experimentat i titulat i amb la cobertura legal obligatòria (assegurança d’accidents i rescat i responsabilitat civil) i que està pendent de la logística, la gestió del risc i la dinamització del grup perquè ens puguem sentir segurs i puguem així obrir-nos tranquils i gaudir més.
Així que si tens ganes d’obrir-te i connectar amb la natura i compartir l’experiència amb altres persones en un ambient relaxat i ple de positivitat... ens veiem aviat!

Jordi – Nature Connect

----------- 🐞

(CAST) NATURE CONNECT – Connectando con la naturaleza 🌸🍃

"Mira al corazón de la naturaleza y entonces entenderás todo mejor" Albert Einstein

Mi nombre es Jordi y soy músico y guía de montaña titulado y técnico en salvamento acuático y socorrista (nº 032356 en el registro de profesionales del deporte de montaña) y a lo largo de los últimos 10 años he tenido el privilegio de compartir mi pasión por la naturaleza con miles de personas con las que hemos ido pisando la tierra y nutriéndonos con su olor, haciendo baños de bosque y refrescándonos en “gorgs” y calas vírgenes, conectando con los ciclos de la naturaleza y calmando la vista delante la increíble diversidad paisajística a solo 1 o 2 horas de Barcelona.
Nuestra forma de entender la montaña poco tiene que ver con coronar cimas (aunque de vez en cuando coronar una gran cima es genial!)... sino que intentamos ir a la naturaleza para conectar con ella, para dejarnos inspirar por ella y respirar un poco mejor y vibrar de nuevo y así poder conectar con nuestra esencia y poder compartir más con las otras personas con las que compartimos el día en un ambiente distendido y con ganas de pasarlo bien.
Nature Connect nos lo facilita con la tranquilidad de saber que vas con un guía experimentado y titulado y con la cobertura legal obligatoria (seguro de accidentes y rescate y responsabilidad civil) y que está pendiente de la logística, la gestión del riesgo y la dinamización del grupo para crear un entorno seguro y disfrutar así más.
Así que si tienes ganas de conectar con la naturaleza y compartir la experiencia con otras personas en un ambiente relajado y de positividad... ens veiem aviat!

Jordi – Nature Connect

----------- 🐾

(EN) NATURE CONNECT – Hiking to connect with nature again

"Look deep into nature, and then you will understand everything better" Albert Einstein

My name is Jordi and I'm a musician, certified hiking guide and lifeguard (nº 032356 in the register of mountain sport professionals). Over the last 10 years I have had the privilege of sharing my passion for nature with thousands of people. We've walked on the earth, restored ourselves in forests and refreshed ourselves in waterfalls and virgin beaches, connected with the rhythm of nature and enjoyed the beautiful and diverse landscapes all within just a few hours of Barcelona city. 
My philosophy of hiking has little to do with getting to the peak (although we do climb peaks from time to time and it is great!), rather I propose to go to nature to connect with it, to become inspired and to breathe a little easier. By doing this we can raise our vibration a little bit and connect with our own essence and the others with whom we share the day.
Hiking with Nature Connect allows you to enjoy the day to the fullest knowing that you are hiking with a certified hiking guide, with the necessary legal insurance (accident and rescue insurance) who takes care of the logistics, any risk management, and the group dynamics in order to ensure a safe environment to enjoy to the maximum the hike.
So, if you feel like connecting with nature and others in a relaxed and positive environment.... ens veiem aviat*!

Jordi - Nature Connect

* "see you soon" in Catalan

Próximos eventos (4+)

Ver todo