addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo


WELKOM BIJ BIERTJE! DE NEDERLANDSE GEZELLIGHEIDSGROEP IN DENVER, BOULDER COLORADO EN OMSTREKEN!  Online sinds 2009.

Het is de bedoeling om regelmatig samen met andere lokale Nederlanders en natuurlijk ook onze lokale Vlamingen een pintje te drinken of een hapje te eten na het werk of in het weekend, een feestje te vieren, een barbequetje te doen in de zomer, een potje te voetballen, informatie uit te wisselen, en wat al niet meer.

GEWOON INFORMEEL EN GEZELLIG!

We spreken wanneer we samenkomen over het algemeen Nederlands, maar Engels sprekende vrienden en "significant others" zijn uiteraard ook van harte welkom want we spreken natuurlijk ook Engels en we toasten zowiezo in elke taal!

KOM ER DUS BIJ..

Je inschrijving is VRIJBLIJVEND EN KOSTENLOOS (dit is geen "officiele" club, maar eenvoudigweg een gezelligheidsinitiatief). Je wordt zo automatisch op de hoogte gehouden van wat er zoal gaande is binnen onze lokale Nederlandse en Vlaamse gemeenschap hier in ons mooie Colorado.

ZO GA JE NIETS MEER MISSEN!

Als je iets anders wilt voorstellen laat het ons dan weten, we zijn graag bereid je te het te helpen organizeren en promoten. Het voorlopige programma voor begin 2016 zal na de jaarswisseling bekend worden gemaakt. Stay tuned!

Hopelijk tot gauw ziens bij een van onze get togethers!

Hartelijke groet, Elisa, Rene, Paul en Sjef.

LINKS:

Nederlandse basisschool: www.depetteflet.org  Nederlandse Winkel: www.dubbeldutchdenver.com


 Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

BIERTJE? De Nederlands/Vlaamse Gezelligheidsgroep in Denver/Boulder Colorado & Omstreken.

Recent Meetups

What's new

 
Founded Feb 2, 2009

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy