addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Budapest Science Meetup

Új helyszínen, a VII. kerületi Fogasházban várunk titeket a februári Budapest Science Meetupra. Rövid előadások helyett egy a "Miért olyan a magyar tudományos ismeretterjesztő újságírás amilyen?" kérdés köré épülő kerekasztal-beszélgetést szerveztünk, melynek résztvevői: Albert Valéria (Élet és Tudomány), Molnár Csaba (Magyar Nemzet), Simon Tamás (origo), Stöckert Gábor (index.hu) lesznek.

(a poster design-t köszönjük strob-nak)

Join or login to comment.

  • Tom Hornos, P.

    disappointing

    February 16, 2012

  • Máté V.

    Szia Jutka! Eredetileg lett volna, de a vizsgaid?szak miatti pangás, meg szervezési nehézségek miatt Februárban kezdünk újból. De az jó lesz :-).

    1 · January 17, 2012

27 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy