Om du läser här så har du hört talas om De Tre Principerna eller kanske Living from the Inside Out eller Innate Health. De Tre Principerna förklarar hur vår upplevelse av våra omständigheter i varje given stund - skapas genom Våra Egna Tankar.

Välkommen hit!

Här kan du få insikt i hur förståelsen av principerna kan bidra till en enklare, lugnare, stabilare känsla i vardagen - och hur du kan känna dig säkrare i din roll, oavsett om det är i ditt vardagliga liv, ditt jobb, eller ditt ledarskap.

Här kommer du också att kunna komma i kontakt med andra personer som känner till och vill fördjupa sin kunskap om de tre principerna.

Den här gruppen erbjuder återkommande möten i Stockholm/mälardalen - och även på andra platser i Sverige när fler personer från andra delar av Sverige går med i gruppen och kan göra egna sammankomster.

Vid möten i Stockholmsregionen så erbjuder jag att guida er en timme per gång i

1. Vad är De Tre Principerna - och hur hjälper det dig att förstå dem

2. Hur kan förståelsen av De Tre Principerna göra mig mer säker och lugn i mitt dagliga liv - och mitt jobb och ledarskap.

Därefter går vi över till:

3. Fördjupade diskussioner om hur vi ser principerna visar sig i våra egna liv och relationer - med möjlighet att lära och få insikter från varandra.

Längre fram finns möjlighet att vi har tema-indelade diskussioner utifrån gruppens önskemål.

Min bakgrund i principerna är omfattande och fortlöpande 3p utbildning i USA, Storbritannien och Spanien - sedan början av 2011.

Det viktigaste för dig i de här träffarna kommer att vara de insikter Du Själv kommer göra - utifrån den dialog och diskussion som vi för ur olika aspekter.

Klicka på "JOIN US"-knappen - och kom med i detta nätverk. Vi som deltar här, kommer vara några av de idag - fåtal - i Sverige som känner till principerna och vad de egentligen innebär; En förståelse som har förmågan att påverka dina relationer, din stressnivå, ditt ledarskap och din karriär - till det bättre.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

See all past Meetups

What's new

 

Perks

People in this
Meetup are also in:

Getting a Meetup Group started is fast and easy

Find your people.

Log in

Not registered with us yet?

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy