addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Equity Thursday - március 27.


Az elsö Equity Thursday témája:

Hogyan kössünk jó megállapodást a befektetövel?


5 percben egy vállalkozó mondja el saját sztoriját,  majd 30-35 percben folytatjuk a témát néhány tapasztalt piaci szereplövel. Akik már biztos beszélgetöpartnereink lesznek: a Jaystack-töl Csiszár Dénes, Dr. Antall György a Réti, Antall & Partners Ügyvédi Irodától, Kiss Gábor a Bonitás-tól, Michaletzky Márton a DBH Investment-töl, Horgos Lénárd az M27 színeiben, valamint a MiniBrake projektgazdái!

Befektetök, akik szintén elfogadták a meghívásunkat, és jelen lesznek:

Venturio / Perion Invest - Molnár Bálint

Venturio - Szugyiczki András

Tökepartner - Makra Sándor

update: örülünk, mert jön Ferke János a Doclertől, meg Ninausz Péter is az IKTK-tól! És elvben befut Mátyásfalvi Kristóf is a Euroventures-től.

A "hivatalos" program után a fókusz a one-to-one beszélgetésen, ismerkedésen, networkingen lesz - azaz rajtatok múlik, mit hoztok ki az estéböl! Persze a megkezdett témát is lehet folytatni, vagy újat kezdeni.

A beugró 2500 Ft (érkezéskor fizetendö), ami tartalmaz harapnivalót, sört, bort, kávét és üdítöt, hogy az értékes 3 órát ne a pultnál sorban állással és apró/Mastercard kereséssel kelljen eltöltened, hanem a lényegre tudj koncentrálni. 

Az esemény partnerei a HVCA (Magyar Kockázati és Magántöke Egyesület) és a  FIVOSZ.


Join or login to comment.

 • Balázs T.

  2500? hmmm... erős kezdés! aszittem tele vagytok pénzzel ;)

  1 · March 27, 2014

  • Lénárd H.

   Kedves Balázs, igen, dilemma volt, hogy az italcsomagot kérjük-e a helytől vagy mindenki "a la carte" intézze, de első alkalomra úgy döntöttünk, hogy lesz 3 órás italcsomag (+ némi szendvics). Begyűjtjük a résztvevők visszajelzését nekik OK volt-e. Azt meg lehetett volna lépni, hogy ezeknek az összegét szponzorral fizetetjük ki... de mint tudjuk, a szponzor kérni fog valamit cserébe, azt pedig nem akartuk, hogy "részre hajló" esemény legyen belőle. Legközelebb várunk örömmel :)

   1 · March 28, 2014

 • Lénárd H.

  Kedves Gyuri, legközelebb várunk :) Közben némi változás biztos lesz a panelben betegség és egyebek miatt, de van jó sok tapasztalt és releváns "beugró".

  March 26, 2014

 • Gyuri F.

  Kulfoldon vagyok sajnos :(

  March 25, 2014

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy