Equity Thursday - március 27.


Az elsö Equity Thursday témája:

Hogyan kössünk jó megállapodást a befektetövel?


5 percben egy vállalkozó mondja el saját sztoriját,  majd 30-35 percben folytatjuk a témát néhány tapasztalt piaci szereplövel. Akik már biztos beszélgetöpartnereink lesznek: a Jaystack-töl Csiszár Dénes, Dr. Antall György a Réti, Antall & Partners Ügyvédi Irodától, Kiss Gábor a Bonitás-tól, Michaletzky Márton a DBH Investment-töl, Horgos Lénárd az M27 színeiben, valamint a MiniBrake projektgazdái!

Befektetök, akik szintén elfogadták a meghívásunkat, és jelen lesznek:

Venturio / Perion Invest - Molnár Bálint

Venturio - Szugyiczki András

Tökepartner - Makra Sándor

update: örülünk, mert jön Ferke János a Doclertől, meg Ninausz Péter is az IKTK-tól! És elvben befut Mátyásfalvi Kristóf is a Euroventures-től.

A "hivatalos" program után a fókusz a one-to-one beszélgetésen, ismerkedésen, networkingen lesz - azaz rajtatok múlik, mit hoztok ki az estéböl! Persze a megkezdett témát is lehet folytatni, vagy újat kezdeni.

A beugró 2500 Ft (érkezéskor fizetendö), ami tartalmaz harapnivalót, sört, bort, kávét és üdítöt, hogy az értékes 3 órát ne a pultnál sorban állással és apró/Mastercard kereséssel kelljen eltöltened, hanem a lényegre tudj koncentrálni. 

Az esemény partnerei a HVCA (Magyar Kockázati és Magántöke Egyesület) és a  FIVOSZ.


Join or login to comment.

 • Balázs T.

  2500? hmmm... erős kezdés! aszittem tele vagytok pénzzel ;)

  1 · March 27, 2014

  • Lénárd H.

   Kedves Balázs, igen, dilemma volt, hogy az italcsomagot kérjük-e a helytől vagy mindenki "a la carte" intézze, de első alkalomra úgy döntöttünk, hogy lesz 3 órás italcsomag (+ némi szendvics). Begyűjtjük a résztvevők visszajelzését nekik OK volt-e. Azt meg lehetett volna lépni, hogy ezeknek az összegét szponzorral fizetetjük ki... de mint tudjuk, a szponzor kérni fog valamit cserébe, azt pedig nem akartuk, hogy "részre hajló" esemény legyen belőle. Legközelebb várunk örömmel :)

   1 · March 28, 2014

 • Lénárd H.

  Kedves Gyuri, legközelebb várunk :) Közben némi változás biztos lesz a panelben betegség és egyebek miatt, de van jó sok tapasztalt és releváns "beugró".

  March 26, 2014

 • Gyuri F.

  Kulfoldon vagyok sajnos :(

  March 25, 2014

People in this
Meetup are also in:

Create your own Meetup Group

Get started Learn more
Allison

Meetup has allowed me to meet people I wouldn't have met naturally - they're totally different than me.

Allison, started Women's Adventure Travel

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy