addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Frontend Meetup decemberben

This meetup event is hungarian speaking. If you're interested in one of the topics, we encourage you to convince the speaker to give their talk in English.


1) Varga Csaba (UX designer, Mito): Amik a speckóból kimaradnak

Vannak "apróságok", amik gyakran nem kerülnek specifikációba, pedig könnyu velük jégre menni. Fókuszban az interakció-tervezés, használhatóság és felhasználói élmény gyakran neglektált elemei.
Témák: Preloaderek: user és interface - és a válaszido, ami közöttük van. Mennyi ido után minek kellene történnie? Milyen a jó preloader? Kereso találati oldalak: javítsuk az általánosan kritikus in-site search minoségét. Mitol lesz jó egy találati oldal? Melyek a kötelezo elemek és hogyan muködjenek?

2) Gergely Krisztián (developer, Pitchography): Pitchography: Stunning motion type presentations made easy

Pitchography egy kísérleti html5 alapú szemantikus prezentációs rendszer. Az eloadásban be szeretnénk mutatni, hogy mire vállalkoztunk, milyen interfész döntésekkel próbálkoztunk az idei node-nockout versenyen, és milyen visszajelzéseket kaptunk. A case-study második felében a visszajelzésekre adott design és koncepciós válaszainkat, és pár orült ötletünket mutatjuk be.

3) Pónya Judit (UX specialist, FatDUX Budapest): WYSIWYG editorok, a beépített problémagenerátorok

A belépo a szokásos 500 Ft, amivel a meetup költségeinek fedezéséhez járultok hozzá.

Ha van egy ötleted, témád, vagy ismerosöd akinek lehetne témája szólj bátran!

Join or login to comment.

25 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy