addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

uberVU Hack Days #5

Cum aplicatiile web realtime devin tot mai populare, ne dorim sa lansam cel mai tare framework de JS opensource care sa permita modularizarea aplicatiilor si dezvoltarea rapida. Vrem sa repetam ce a facut Rails pentru web 2.0, dar pentru aplicatiile realtime de astazi. Frameworkul este super-modular, scris in CoffeeScript si bazat pe backbone.js.

Proiectul este incubat de uberVU, unul din cei mai importanti playeri de aplicatii social media pentru enterprise. Este primul nostru proiect open-source si cu ajutorul tau putem sa cream cea mai tare platforma de dezvoltare a aplicatiilor web de pana acum.


Teme:

Platforma este in mare parte gata, dar sunt multe imbuntatiri pe care le putem face la nivel de core: asset bundling, garbage collection samd. Lista completa o gasesti online: http://bit.ly/LaURuB


Inscriere:

Link inscriere: https://groups.google.com/group/hackvu-js


De ce sa participi:

• vei contribui la publicarea unui proiect open-source care va fi dezvoltat activ (noi folosim deja frameworkul la noul nostru produs)

• vei cunoaste si vei lucra cu oameni pasionati de JS (nu sunt foarte multi in Romania)

• pizza, bere, Xbox .... distractie pe masura muncii depuse


Data si locatie:

Sambata (26 mai) de la 9 dimineata la sediul uberVU: Aurel Vlaicu 127 A, Bucuresti

Locatia pe harta: http://bit.ly/K7ShYr

Join or login to comment.

12 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy