addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Kötetlen beszélgetések egy szögletes kerekasztal mellett az Enterprise és Solution Architect pozíció lehetőségeiről és problémáiról, különös tekintettel a szakma Jó, Rossz és Csúf részeiről... :)

A beszélgetés bizonyos mértékben irányított, ahol vitaindítóképp mindig felsorolásra kerül néhány definíció, előkerülnek provokatív kérdések a témával kapcsolatban, aztán persze nekiállunk és megpróbáljuk meghatározni az előnyöket és a hátrányokat. Nem mindig sikerül, néha már a definíciók is vitát generálnak és ez így van jól.

A vitához mindenki hozzáteheti a saját véleményét - ezért kerekasztal, szigorúan egy-két perces időszeletben és nagyjából kiegyenlített mennyiségben, hogy mindenki szóhoz juthasson. Egy kis felkészülés se árt, hogy jobban lehessen a saját álláspontot megvédeni, de akár az ördög ügyvédjét is lehet játszani... :)

Félreértések elkerülése végett: nincs kitűzött platform és nem csak (egyedi szoftver)fejlesztéssel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozunk, minden IT közeli téma terítékre kerülhet az hardverbeszerzéstől kezdve a "dobozos" szoftvereken át az egyedi kis fejlesztésekig.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 
Founded Nov 24, 2013

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy