addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Keep It Simple Stupid vagy Svájci Bicska?

Beszélgetés az alkalmazások ideális méretéről és kapcsolódási pontjairól: sok kicsi alkalmazás sok kapcsolódási ponttal és sok interfésszel vagy kevés nagy alkalmazás minimális kapcsolódási ponttal és kevés interfésszel.

Az esemény helyszín a Kirakat (egy viszonylag csöndes kocsma vagy vendéglő) lesz, ahol nyugodtan meg lehet vitatni az előnyöket és hátrányokat, majd egy kötetlen italozással elsimíthatók a késhegyre menő viták... :)

A beszélgetés bizonyos mértékben irányított lesz, ahol vitaindítóképp felsorolunk néhány definíciót, illetve előnyöket és hátrányokat. Ehhez természetesen mindenki hozzáteheti a saját véleményét, egy nekifutásra szigorúan két percben és nagyjából kiegyenlített mennyiségben, erről a moderátor fog gondoskodni.

Kedd délelőttig mindenki gondolja végig, hogy tud-e jönni (és ezt jelezze is ezen a felületen a foglalás miatt). Ezen túl egy kis felkészülés se árt, hogy jobban lehessen a saját álláspontot megvédeni, de akár az ördög ügyvédjét is lehet játszani... :)

Join or login to comment.

  • Gábor A.

    A csocsóasztal mellett... B-)

    December 18, 2013

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy