addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Bli kjent over en kaffe, cola eller pils

Tror vi legger lista veldig lavt på første forsøk og gjør ikke noe mer ut av det enn at de som har lyst tar turen. Så tar vi det bare derfra :-)

Jeg foreslår bare en dato og et sted, si gjerne fra om det er noen andre ønsker eller forslag.

Join or login to comment.

 • Andreas L.

  Takk for i går til alle sammen! Dette synes jeg gikk over all forventning. Håper å treffe dere neste gang og at det kommer flere nye fjes. Det ble nevnt et nytt meetup 19. april (Samle personer med IT-ideer og utviklere). Jeg forstår det som at det har en litt mer rettet agenda mot startups, er det interesse for gjenta gårsdagens opplegg med et rent sosialt treff?

  March 22, 2013

 • A former member
  A former member

  Bra initiativ! Jeg skal absolutt på neste samling 19. april, og mistenker det blir enda mer fokus på å dele utviklingsideer og snakke konstruktivt rundt disse da.

  Vi snakkes plutselig.

  March 21, 2013

 • Andreas L.

  @Tony: Jeg tror det skal bli grei skuring å gjenkjenne bordet med mennesker som er over middels interessert i data :-) men jeg kan lage en liten plakat og sette opp på bordet for å gjøre det litt enklere.

  For de som har visittkort kan det være en ide å ta med noen for å lettere utveksle kontaktinfo.

  Gleder meg til å treffes i kveld, tror dette blir veldig bra!

  1 · March 21, 2013

 • Thomas J.

  javabin at the same time...

  March 21, 2013

 • Tony J.

  Jeg ønsker å komme. Hvordan finner man frem til hverandre her?

  March 20, 2013

 • Tor Økland B.

  Det er ikke sikkert at jeg kommer denne gangen likevel, og hvis jeg kommer så blir det nok etter klokka syv. Ser heldigvis ut til at oppmøtet blir veldig bra uansett :)

  March 20, 2013

 • Andreas L.

  Veldig bra respons så langt, det er jo topp! Jeg har reservert bord for 20 personer.

  1 · March 18, 2013

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy