addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Licensed Practitioner of NLP®

  • Sep 27, 2013 · 5:00 PM
  • This location is shown only to members

Verbeter jouw zelfkennis en inzicht in anderen met behulp van NLP:
+ Meer controle over jouw emoties, jouw gedrag en gewoontes
+ Meer zelfvertrouwen tijdens presentaties, interviews of confrontaties
+ Beter en eleganter communiceren en overtuigen, en betere relaties
+ Leer jezelf en anderen beter te coachen
+ Meer creativiteit
+ Beter inzicht in jezelf en in anderen, in jouw beslissingen en in jouw acties
+ Het vermogen om steeds opnieuw jezelf en anderen te motiveren
En nog zoveel meer ...

In deze 9-daagse training leren we jou op een praktische en plezierige manier de basisvaardigheden van Neuro-Linguïstisch Programmeren™ (NLP™). NLP™ is de studie van (succesvol) gedrag. Het bestudeert de manier waarop we onze ervaringen beleven, hoe we communiceren met onszelf en met anderen, en hoe we onze gewoontes in denken, communiceren en gedrag kunnen veranderen. NLP™ is een van de meest effectieve en efficiënte technologieën in het domein van persoonlijke groei, en wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld.

Deze Licensed Practitioner in NLP™ training vereist geen voorkennis en neemt jou mee op een 9-daagse ontdekkingstocht naar waar jouw brein allemaal toe in staat is. Je kunt deze training volgen te Aarschot telkens van 17h tot 21h op vrijdagavond en 9h30 tot 18h op zaterdag en zondag op volgende data:

Vrijdag 27 tot Zondag 29 September
Vrijdag 25 tot Zondag 27 Oktober
Vrijdag 22 tot Zondag 24 November
Vrijdag 13 tot Zondag 15 December

Contacteer ons vandaag nog en vraag jouw gratis informatiepakket zonder enige verplichting. Bel ons op[masked] of mail op [masked]. Indien de lijn bezet is, of we druk bezig zijn met klanten en de telefoon niet kunnen opnemen, bel ons dan later terug! Of kom naar onze maandelijkse gratis info- en oefenavonden.

Join or login to comment.

1 went

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy