addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Comunicare in mediul online - cum, cat si de ce

 • Feb 15, 2012 · 7:00 PM
 • This location is shown only to members

 

Pentru ca se apropie perioada "2%" ne-am gandit sa venim in intampinarea voastra cu o serie de informatii extrem de folositoare.

Asadar va asteptam Miercuri 15 Februarie de la ora 19:00 la o discutie cu Corin Chiriac - Strategic Online Planner la Publicis Romania - sa vorbim despre ceea ce inseamna o campanie de comunicare online, metode de a o imbunatati si o discutie pe caz concret - una din campaniile pe care le-a realizat impreuna cu Publicis Romania. 

 

Nu uitati si de resursele pe care le puteti accesa prin competitia/programul DigiSaga pentru care inscrierile mai sunt deschise pana Marti, 07 Februarie.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de Facebook a programului. 

 

Va asteptam :) 

 

Join or login to comment.

 • Monica I.

  One of the most interesting meetings I have attended since I'm involved on social responsibility activities.

  February 16, 2012

 • cristiana p.

  multumim de idee Raluca!
  vom avea grija de asta :)

  February 6, 2012

 • A former member
  A former member

  Ar fi foarte utila o intregistrare a evenimentului, pentru cei pe care ii despart vreo 500 km de locatia evenimentului. :)

  February 6, 2012

8 went

Our Sponsors

 • TechSoup

  Meetup sponsor and donated technology for nonprofits.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy