Coding Dojo #1/2011

  • January 25, 2011 · 5:30 PM
  • The Scotsman

Velkommen til første arrangement i 2011! Det er Arnulf Krokeide som sparker ting igang som vert for årets første coding dojo. Vi legger opp til en tradisjonell dojo som start på det nye året. Med Refreshing cache kataen kaster man ikke bort tid på forstå problemet, utfordringen ligger i implementasjonen, man må velge sine tester med omhu og holde sine prinsipper høyt.
Refreshing Cache Vi avslutter med en liten teaser for en kommende Dojo:
The Transformation Priority Premise Flere detaljer om oppgave og program kommer etter hvert. Meld deg på i dag, så får du varsel om oppdateringer når de legges ut. NB! Legg merke til at starttidspunkt er satt til kl. 17:30! Vi planlegger å arrangere en coding dojo i måneden, og legger opp til en blanding mellom tradisjonelle og eksperimentelle dojo-er. Har du lyst til å være med, er det bare å møte opp. Hvis du aldri har vært med på en coding dojo før, si bare fra til den som er dagens arrangør, så får du svar på alle spørsmål du måtte ha. I alle fall om de har med coding dojos å gjøre. Kunne tenke deg å være coach eller har ideer om bra oppgaver, si også ifra!

Join or login to comment.

14 went

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Henry

I decided to start Reno Motorcycle Riders Group because I wanted to be part of a group of people who enjoyed my passion... I was excited and nervous. Our group has grown by leaps and bounds. I never thought it would be this big.

Henry, started Reno Motorcycle Riders

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy