addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

PHPTwente Oktober Meetup

Zoals elke eerste woensdag van de maand is er ook deze maand weer een  PHPTwente Meetup. 

Deze keer gaan we het hebben over Flysystem.

Flysystem is a abstractie laag die het je makkelijk maakt te wisselen tussen je lokale en een extern bestandssysteem.

Wegen diverse omstandigheden heeft Frank de Jonge af moeten zeggen dus we hebben deze keer helaas geen spreker als gast.

Het format zal meer de vorm hebben van een pleinaire discussie. Na een korte introductie zullen de voordelen en werking van een bestandssysteem abstractie in het algemeen, en die van Flysystem in het bijzonder, in de groep besproken worden.

Let op: We beginnen deze keer iets later, de deuren gaan om 19.30 open en het praatje begint om (ongeveer) 20.30. Zoals als gewoonlijk is er gezorgd voor bier en borrelnootjes, dus kom, luister en leer!

Join or login to comment.

5 went

Our Sponsors

  • Itmundi

    Occasional food and drinks

  • Muze

    Occasional food and drinks

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy