addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Pre Trending Topics

Handige hacks, nieuwe app's, toffe spullen die het leven makkelijker maken. Of het nu voor je werk of privé is, er komt continue zoveel nieuws op de markt dat het handig is om elkaar daar over te vertellen en mee te helpen. 

Pre Trending Topics gaat over dingen waarvan we denken dat ze wel eens heel relevant zouden kunnen zijn/worden, of bestaande app's/ software etc waar een nieuwe coole toepassing voor bedacht is die nog niet breed bekend is.

Meedoen met je eigen ontdekkingen wordt gewaardeerd (understatement)!

Join or login to comment.

 • Kim van den B.

  De blog staat online! Met dank aan Michel Hupkens! http://www.permanentbeta.nl/pre-trending-topics-4/

  1 · March 7, 2014

 • Martijn A.

  Wat waren jullie een fijn publiek!!!!

  3 · March 5, 2014

 • Miriam W.

  Het was weer heel inspirerend, dank jullie wel!

  1 · March 5, 2014

 • Vincent L.

  Informatief en met leuke discussies en bijbehorende mensen.

  3 · March 4, 2014

 • Petra K.

  leuk en inspirerend!

  1 · March 4, 2014

 • Miriam W.

  PS: voorbeelden van goeie content curation: de sites van Lifehacking en Fast Moving Targets, en de nieuwsbrief van Martijn Aslander.

  1 · February 23, 2014

 • Miriam W.

  Het is niet erg 'pre' meer maar wordt wel steeds belangrijker en daarmee steeds meer trending: content curation, info verzamelen op internet en beschikbaar stellen aan een doelgroep. Je ziet er steeds meer van, bv ViralNova, Buzzfeed, Upworthy. Tools hiervoor worden gretig ingezet: op Twitter vliegen de paper.li's je om de oren.
  Die populariteit is te begrijpen: de hoeveelheid info die dagelijks internet bereikt is niet te bevatten, en dan is het prettig dingen waarin je geïnteresseerd bent in hapklare brokken gepresenteerd te krijgen.
  Maar waar veel contentcuratoren de mist mee ingaan is a) dat ze vaak een veel te brede doelgroep proberen aan te spreken (iedereen die een geinig kattenfilmpje leuk vindt) en b) dat ze niet duiden: waarom krijg je dat marketingartikel gepresenteerd? Wat maakt die relevanter dan die miljoen andere?
  Aangezien er alleen maar meer info op internet komt, verwacht ik dat goede contentcuratoren heel populair gaan worden.
  Iets voor deze bijeenkomst?

  1 · February 23, 2014

 • Vincent L.

  Repeat session.

  1 · February 4, 2014

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy